• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vetar u leđa: "Comtrade System Integration" je drugu godinu zaredom Microsoft partner godine u BiH

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kombinacija dubokog razumevanja Microsoft tehnologija i zavidnog praktičnog iskustva u upravljanju složenim projektima - ključni je faktor za osvajanje titule Partnera godine 2023.

  • 0

U "Comtrade System Integration" vreme je za veliko slavlje, jer je ova kompanija u BiH osvojila još jednu prestižnu nagradu, drugi put zaredom, a to je Microsoft partner godine.

Comtrade SI Foto: Comtrade System Integration

Time se još jednom potvrđuje posvećenost uspešne srpske IT kompanije implementaciji najmodernijih rešenja za klijente, koji koriste Microsoft tehnologije.

Ovo priznanje simbolizuje snažnu predanost "Comtrade System Integration" inovacijama i razvoju transformišućih rešenja u različitim sektorima, uključujući finansije, transport, gejming, obnovljivu energiju, telekomunikacije i javni sektor.

Više od 20 godina, "Comtrade System Integration", članica Comtrade grupe, predvodi digitalnu transformaciju mnogih klijenata širom regionalnog IT tržišta i uspostavlja snažna partnerstva sa globalnim tehnološkim liderima.

Posebno treba istaći izuzetno uspešnu saradnju kompanije sa Microsoftom, koja joj je omogućila da istakne svoje široko znanje i duboko razumevanje poslovnih izazova u različitim oblastima.

Stručnjaci iz "Comtrade System Integration" su vrsni u primeni Microsoft tehnologija kao što su Microsoft Cloud, Azure, Power Platform i mnoge druge, a tim u Sarajevu okuplja talentovane softverske inženjere, poslovne analitičare i konsultante za digitalnu transformaciju.

Kombinacija dubokog razumevanja Microsoft tehnologija i zavidnog praktičnog iskustva u upravljanju složenim projektima - ključni je faktor za osvajanje titule Partnera godine 2023, koja je dodeljena na ovogodišnjem "Inspire" događaju u Microsoftovom globalnom sedištu u Redmondu.

Osim toga, ovo značajno priznanje ističe izvanredan fokus i predanost celog tima u Sarajevu, te još jednom potvrđuje njihovu stručnost u primeni novih tehnologija koje unapređuju poslovno okruženje, saopšteno je iz kompanije.

Put "Comtrade System Integration" svakako je obeležen inovacijama i pružanjem visokokvalitetnih rešenja. Nagrada Microsoft Partner godine potvrda je izvrsnih postignuća, ali i velika motivacija za postizanje novih visina, kažu zaposleni u ovoj kompaniji.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>