• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Budućnost sajber bezbednosti: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Comtrade proslava Nove godine zaposlenih 2023 , Nova godina Foto: Kobra

Na tradicionalnom skupu u organizaciji Udruženja Osiguravača Srbije (UOS), učešće je imala kompanija Comtrade System Integracije, gde je ispred iste govorio viši menadžer za razvoj poslovanja iz sajber bezbednosti, Mile Jelić. Tokom svog izlaganja, on je naglasio značaj OpenXDR platforme u savremenom svetu sajber bezbednosti.

OpenXDR (Open Extended Detection and Response) je napredna platforma koja omogućava timovima za bezbednost da zaštite svoja cloud, on-premises i IT/OT okruženja sa jedne centralizovane tačke, bez potrebe za promenom postojećih bezbednosnih rešenja. Ova platforma koristi veštačku inteligenciju za prikupljanje i korelaciju podataka iz svih postojećih bezbednosnih alata, čime se efikasno i efektivno štiti celokupna površina napada. Comtrade System Integracije su prvi pružalac cyber security usluga u regionu koji koristi ovu platformu.

- Ponosni smo što možemo da kažemo da smo prvi u regionu koji koristimo ovo rešenje već nekoliko godina i mislimo da Comtrade System Integracije je neko ko vidi na duže staze i želi da našim korisnicima obezbedi benefit i kvalitet - istakao je Jelić.

Comtrade System Integracija je još jednom pokazala svoj vizionarski tehnološki način razmišljanja koji omogućava svojim korisnicima bezbedan rad. Njihova posvećenost inovacijama i implementaciji naprednih rešenja kao što je OpenXDR potvrđuje njihovu lidersku poziciju u oblasti IT integracije i sajber bezbednosti.

- Ovo predstavlja novu generaciju zaštite krajnjih tačaka. Platforma obezbeđuje adekvatan brzi odgovor na različite pretnje zato što je u samoj platfrmi implementiran multilayer AI - navodi Jelić.

Predavanje je učesnicima skupa pružilo uvid u najnovije tehnologije i pristupe u oblasti sajber bezbednosti, naglašavajući važnost integrisanih i automatizovanih rešenja za efikasnu zaštitu od sve sofisticiranijih sajber pretnji.

(Telegraf Biznis)

Video: Newsmax televizija počela sa radom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>