• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da pratite rad svoje aplikacije u realnom vremenu? Postoji jedinstveno rešenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

APM (Application Performance Monitoring) omogućava kompanijama da procene i prate svoje IT okruženje

  • 0
Digital marketing, kompjuter, laptop, posao

Foto: Shutterstock

Profitabilnost kompanija danas, više nego ikad, zavisi od performansi aplikacija i ukupnog korisničkog iskustva. 

Tu dolaze do izražaja rešenja za praćenje performansi aplikacija (APM). Korišćenjem APM rešenja, kompanije mogu dobiti uvid u ono što je potrebno kako bi pružile superiorno korisničko iskustvo.

Ali šta je APM tačno?

APM (Application Performance Monitoring) omogućava kompanijama da procene i prate svoje IT okruženje, identifikujući greške i potencijalne probleme u realnom vremenu.

To omogućava organizacijama da pronađu uzrok problema ili usporavanja aplikacije, čak do samog nivoa programskog koda.

Cisco AppDynamics omogućava organizacijama da posmatraju svaki aspekt svog poslovanja, uključujući infrastrukturu, mreže, aplikacije, sigurnost, prodaju i poslovne procese.

Kroz sveobuhvatan pristup, poznat kao Full Stack Observability, kompanije mogu analizirati pojedinačne komponente i njihov zajednički uticaj na pružanje izuzetnih korisničkih iskustava.

Usvajanjem ovog pristupa, dinamika kompanije i način komunikacije se menjaju. Umesto traženja krivca, timovi mogu sarađivati u potrazi za rešenjima, koristeći AppDynamics kao izvor istine.

Najvažniji benefiti rešenja su mogućnost praćenja rada aplikacije u realnom vremenu što pruža mogućnost smanjivanja gubitaka u svakom poslovanju, pored toga pruža mogućnost i prediktivne analitike kako bi organizacije mogle da prepoznaju potencijalne probleme i otklone ih na vreme.

Korisnik je uvek u pravu

Ova platforma omogućava organizacijama da prate ključne poslovne metrike, kao što su konverzije, prihodi ili korisničko angažovanje, i da sagledaju kako se performanse aplikacija odražavaju na te metrike.

Bez obzira da li ste kompanija koja započinje razvoj aplikacija ili etablirana organizacija sa razvijenim proizvodom, sada je pravi trenutak za razmatranje rešenja poput AppDynamics. Korisnik je uvek u pravu, a njegovo iskustvo treba biti na prvom mestu.

Sveukupno Cisco AppDynamics pomaže organizacijama da unaprede performanse svojih aplikacija, optimizuju korisničko iskustvo, brže rešavaju probleme i bolje razumeju uticaj performansi aplikacija na poslovanje.

Ovo rešenje za Srbiju sprovodi Coming Computer Engineering.

(Telegraf Biznis)

Video: Prva kripto menjačnica u Srbiji ECD obeležila Bitcoin "Pizza Day"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>