• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Comtrade Gaming širi sistem najsavremenijeg nadzora i na Ugandu: "Pokazali su izvanrednu stručnost"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa brzim rastom industrije igara na sreću u Ugandi, postojala je sve veća potreba za snažnim centralnim sistemom za praćenje, saopštili su iz kompanije

  • 0
uganda, comtrade gaming Foto: Comtrade Gaming

Comtrade Gaming, vodeći provajder rešenja za industriju igara na sreću, najavio je lansiranje svog najsavremenijeg sistema centralnog nadzora u Ugandi. Ovaj revolucionarni razvoj ima za cilj da revolucioniše industriju igara na sreću u Ugandi uspostavljanjem NCEMS-a, Nacionalnog centralnog elektronskog sistema za praćenje, pri čemu je sistem dizajniran i implementiran da značajno ojača usklađenost sa propisima i podstakne odgovorne prakse kockanja.

Podsetimo, sam predsednik Srbije Aleksandar Vučič ugostio je na leto prošle godine predsednika Ugande Juverija Musevenija. On je tada izjavio da ,,Uganda ima ogromne potencijale, što je za naše investitore od velikog značaja".

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju kompanije ,,sa brzim rastom industrije igara na sreću u Ugandi, postojala je sve veća potreba za snažnim centralnim sistemom za praćenje kako bi se održali regulatorni standardi i zaštitili interesi igrača".

Dodaju da je ,,implementacija NCEMS-a kompanije Comtrade Gaming spremna da odgovori na ove izazove pružanjem brzih i vrednih uvida u kockarske aktivnosti u celoj jurisdikciji Ugande, pokrivajući sve segmente i modalitete''.

Koje su ključne karakteristike implementacije NCEMS?

  • Detaljna analiza podataka: Sistem nudi opsežno i višeslojno praćenje i analizu aktivnosti kockanja, omogućavajući regulatornim telima da blagovremeno identifikuju nepravilnosti i potencijalne slučajeve problema sa kockanjem.
  • Usklađenost sa propisima: Rešenje kompanije Comtrade Gaming je dizajnirano da pomogne operaterima kockanja da se pridržavaju lokalnih regulatornih zahteva, obezbeđujući transparentnost i odgovornost u industriji.

  • Zaštita igrača: Praćenjem ponašanja igrača i obrazaca klađenja, sistem pomaže u pružanju podrške igračima u riziku.
  • Poboljšana bezbednost: Sistem za nadzor koristi najsavremenije bezbednosne protokole za zaštitu osetljivih podataka i sprečavanje neovlašćenog pristupa, obezbeđujući integritet ekosistema kockanja.

- Uzbuđeni smo što predstavljamo naš inovativni centralni sistem za nadzor na tržištu Ugande. Sa svojim naprednim karakteristikama i robusnim mogućnostima, verujemo da će naše rešenje igrati ključnu ulogu u promovisanju odgovornih praksi kockanja i negovanju bezbednog i transparentnog okruženja za kockanje u Ugandi - prokomentarisao je lansiranje Ivan Lah, direktor sistema Comtrade Gaming.

Denis Mudene Ngabirano, glavni izvršni direktor lutrija i regulatornog odbora za igre na sreću Ugande, izjavio je da je izuzetno impresioniran timom Comtrade Gaming i njihovim proizvodom, te načinom na koji su isporučili Online modul NCEMS-a.

- Comtrade Gaming je pokazao izvanrednu stručnost, profesionalizam i efikasnost tokom implementacije NCEMS-a. Njihova pažnja posvećena detaljima, sposobnost da isporuče visokokvalitetne rezultate i isporuče projekat na vreme, umnogome su doprineli uspehu naše saradnje. Toplo preporučujem usluge Comtrade Gaming-a svakom regulatoru za igre na sreću kome je potreban pouzdan i vešt konsultant.

Iz Comtrade Gaming-a navode da kompanija ostaje posvećena pokretanju inovacija i izvrsnosti u industriji igara na sreću, a lansiranje Nacionalnog centralnog elektronskog sistema za nadzor Ugande naglašava njegovu posvećenost isporuci najsavremenijih rešenja koja zadovoljavaju rastuće potrebe operatera i regulatora.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>