• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inovator u sektoru e-trgovine ulazi u Katapult program: "Izuzetna prilika da ubrzamo naš rast i potencijal"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tau Commerce je e-commerce platforma koja omogućava prodavcima da brže, lakše i jeftinije dođu do kupaca

  • 0
Onlajn kupovina je doživela bum ove godine Foto: Shutterstock

Inovator u sektoru e-trgovine Tau Commerce ušao je u Katapult program, inače inicijativu za akceleraciju startap kompanija Fonda za inovacionu delatnost Republike Srbije.

Program je dizajniran da ubrza rast i razvoj najperspektivnijih tehnoloških preduzeća u regionu i pruža finansijsku podršku, mentorstvo i pristup mreži ekspertskih resursa kompanijama koje pokazuju visok potencijal za inovacije i globalno skaliranje.

Učešćem u ovom programu, Tau Commerce će imati priliku da unapredi svoje poslovanje, optimizuje procese i proširi svoj uticaj na međunarodnom tržištu.

- Učešće u Katapult programu predstavlja izuzetnu priliku za Tau Commerce da dodatno ubrza naš rast i inovativni potencijal - istakao je Nenad Orlić, direktor kompanije Tau Commerce.

- Očekujemo da će nam ovaj program omogućiti ne samo finansijska sredstva, već i pristup znanjima i mrežama koje će nam pomoći da realizujemo naše ambiciozne ciljeve za budućnost - dodaje.

Startap planira da iskoristi sredstva i resurse dobijene kroz Katapult program za razvoj novih tehnoloških rešenja, poboljšanje korisničkog iskustva i širenje svoje prisutnosti na globalnom tržištu.

Fokusiraće se na inovacije koje će doneti revolucionarne promene u sektoru e-trgovine, sa posebnim naglaskom na personalizaciji kupovine i integraciji napredne analitike podataka.

Učešće u programu akceleracije Katapult finansira Fond za inovacionu delatnost zavaljujući zajedničkim ulaganjima Republike Srbije (Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja), Svetske banke i Evropske unije.

O Tau Commerce

Tau Commerce je e-commerce platforma sa vrhunskom optimizacijom on-line prodavnica za pretraživače (SEO) koja omogućava prodavcima da brže, lakše i jeftinije dođu do kupaca.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>