≫ 

Nakon pokušaja samoubistva Dunja Ilić otkrila kako zarađuje za život: "Veliko je 40, malo 20 evra"

Dunja je istakla da zainteresovani mogu da joj se jave putem mejla

  • 33
Dunja Ilić tarot čitanje Printskrin: Youtube/Modern GoddessHowTo

Dunja Ilić (28) septembar će pamtiti kao težak mesec, pošto je prvo pokušala sebi da oduzme život, a potom je u subotu, 21. septembra, preminuo njen otac.

Nekadašnja srpska pevačica od muzike ne zarađuje, a sada živi od "tarot čitanja".

Ona je objavila video u kojem ljude obaveštava o ceni koju naplaćuje za određene usluge, pa je poručila:

- Veliko čitanje je 40 evra, podrazumeva osam pitanja na polju finansija, porodice, ljubavi, karijere, zdravlja... Malo čitanje je 20 evra i podrazumeva dva do tri pitanja na polju ljubavi.

Dunja je istakla da zainteresovani mogu da joj se jave putem mejla, a na Jutjub kanalu mogu se pronaći njeni snimci na kojima obavlja pomenuto "čitanje".

Dunja Ilić tarot čitanje Dunja Ilić, Printskrin: Youtube/Modern GoddessHowTo

Podsetimo, Dunja je u Instagram lajv uključenju rekla da je popila tablete, te da namerava sebi da oduzme život, ali je zahvaljujući brzoj reakciji njenog dečka italijanska policija Dunju prebacila u bolnicu.

Naime, oni su upali u stan u Bolonji, u kojem je Dunja bila, a u kojem su je pronašli u besvesnom stanju. Njihovom brzom reakcijom lekari su uspeli da joj spasu život.

Poslednji put se obraćam na ovu temu. Imam papir da nemam nikakvo psihičko oboljenje. Doživela sam nervni slom. Nisam prva ni poslednja. Patim kako je meni lakše i ne morate razumeti, ali ne skačite (ili skačite). Ja moram da nastavim kao da se ništa nije dogodilo, jer bih u suprotnom skrenula. Svog oca sam volela, a to što su odnosi u mojoj porodici bili komplikovani je nešto drugo. Hvala novinama koje su ispale korektne. Ljudima koji su imali neverovatne ponude da me prime kućama itd. Šta god mi napišete i najcrnje, ja vam želim od srca sve najbolje. Tako mi je dobro u duši. Puno ljubavi - napisala je Dunja 26. septembra ove godine.

Dunja Ilić Dunja Ilić, Printskrin: Youtube/Modern GoddessHowTo

Inače, nedavno je sečom vena pokušala da se ubije bivša srpska porno glumica Nevena Hot, kojoj je tekst za prvu pesmu - nedavno snimljenu - pisala upravo drugarica Dunja Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA