• 2

Traži se osoba koja će da proba rebarca, putuje zemljom i fotka. Plata 10.000 $

Posao uključuje smeštaj, za radnika i njegovog gosta

  • 2

Kompanija Rejnolds vrep traži osobu koja bi trebalo da putuje širom SAD u potrazi za najukusnijim rebarcima.

Ukoliko toj osobi roštilj ne bude dovoljno ukusan, dobiće dodatnih 10.000 dolara da "joj se nađe". Dakle, plata je 5.000 dolara nedeljno.

- Ako vam ne smeta da budete plaćeni da probate neka od najuukusnijih rebarca širom zemlje, postavljate fotografije hrane i izazivate zavist kod drugih, onda možda imate sve ono što je potrebno da budete sledeći radnik u Reynolds Wrap, odnosno glavni službenik za roštilj- navela je kompanija u svom saopštenju.

Osoba koja dobije ovaj posao, putovaće zemljom prve dve nedelje avgusta tražeči najbolji roštilj u Americi. Usput, radnik će biti zadužen da objavljuje fotke, tehniku samog pečenja mesa i drugih multimedijalnih sadržaja na sajtu kompanije i kanalima društvenih medija.

Zapravo, traže infuelnsera za rebarca.

Posao uključuje smeštaj, za radnika i njegovog gosta. Najteži deo, biće verovatno koga odabrati na taj put sa vama.

Oni koji su zainteresovani da apliciraju moraju da pošalju fotografiju na kojoj se vidite vi i roštilj, plus 100 reči o tome zašto bi trebalo baš vas da odaberu za tu poziciju.

VIDEO: Znate li šta zapravo znače datumi na namirnicama?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke