• 0

Želite da radite u jednom od najpopularnijih portala? Ovako izgleda oglas za posao

Ukoliko vas zanima rad u jednom od najpopularnijih portala današnjice, okušajte se

  • 0
novinar Foto: Pixabay

Popularni internet portal Bazfid trenutno zapošljava urednike, novinare i kolege za video produkciju širom sveta.

To je svojevresni presedan za ovu kompaniju jer je ranije imao samo programe stipendiranja koji su trajali do četiri meseca i tokom koje su polaznici plaćani po satu, bez ikakvih drugih naknada.

Evo kako izgleda jedan njihov oglas za posao, na koji može da se prijavi već danas:

Za mesto vikend urednika traže na primer, pouzdanu osobu koja će raditi u kancelariji u Njujorku. Uređivaćete i objavljivati sadržaj koji je generisao korisnik.

Poželjeno je da budete i "gramatički snob“ sa fokusom na detalje. Posao podrazumeva pre svega uređivanje, ali i mogućnost pisanja. Navodi se i da posao zahteva da budete dostupni tokom vikenda.

Tvrde da se mogu očekivati i nagrade, bonusi, medeicinske beneficije, politiku porodičnih odsustva, popuste za teretanu i velnes i još mnogo toga.

A evo kako izgleda jedan drugi:

buzz Foto: Printscreen

Iako tradicionalni mediji imaju mnogo toga da zamere ovom portalu, ono što se ne može poreči jeste činjenica da je njegova vrednost na tržištu veća od 1,5 milijardi dolara.

Takođe, ono što je sigurno jeste da ljudi svakodnevno čitaju sadržaje na BuzzFeedu. Njihov pristup je takav da uvek veruju podacima koje imaju i na osnovu njih formiraju svoje priče.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>