• 9

Posao iz snova: Nude platu od skoro 4.000 evra i 54 dana odmora godišnje

Preduslovi koje zaiteresovani moraju da zadovolje su završena medicinska škola, dvogodišnje radno iskustvo i poznavanje engleskog jezika

  • 9

Talas iseljavanja u potrazi za boljim poslovima i perspektivom koji je zahvatio brojne evropske zemlje svakog dana raste u skladu sa ponudom dobro plaćenih poslova i mogućnošću napredovanja.

Novi u nizu primamljivih je oglas kompanije Go Global Consulting koja traži radnike za opštu bolnicu u Saudijskoj Arabiji koja deluje s kanadskom akreditacijom.

Oni traže veliki broj medicinskih sestara kojima nude ugovor o radu na godinu ili dve, a on se naravno može i produžiti, piše "Poslovni dnevnik".

Preduslovi koje zaiteresovani moraju da zadovolje su završena medicinska škola, dvogodišnje radno iskustvo i poznavanje engleskog jezika.

Posebne pogodnosti koje taj posao donosi su mesečna neto plata na početku 3.800 evra plus 150 odsto doplata za prekovremeni rad, 54 dana plaćenog odmora godišnje, 30 dana plaćenog bolovanja godišnje, smeštaj koji plaća poslodavac.

Takođe, plaćen je i prevoz, avionska karta na početku i na kraju radnog boravka, jedna povratna avionska karta za godišnji odmor, premije za završetak ugovora u visini jedne plate, bonus u visini polovine osnovne mesečne plate za svaku određenu godinu i druge mogućnosti obrazovanja.

Najtraženija zanimanja su: medicinske sestre, lekari, radiolozi, stomatolozi, knjigovođe, hemijski inženjeri, elektroinženjeri, IT sektor, kuvari, građevinski tehničari i inženjeri, fizioterapeuti, vozači, farmaceuti, radiolozi, inženjeri hemijer, inženjeri rudarstva, električari.

(Telegraf Biznis/Poslovni dnevnik)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ch

    i treba da finansiraju oni koji imaju posao u Srbiji a oni koji su otisli njima Srbija nista nije ni dala a opet ostave u Srbiji veliki novac kada su na odmoru, omladino bezi na vreme !!!!

  • Живота

    Није срећа пара пуна врећа

  • 💬💬💬

    A garancija i cena koja je za siguran zivot u SA.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke