• 0

Da li želite bolju komunikaciju u timu i izraženiji timski duh? Prijavite se na Lideri u obrazovanju

Osim novo stečenog iskustva dobićete i konkretne alate sa kojima možete odmah da krenete da realizujete i ideje koje su vam do danas bile neostvarive

  • 0
biznis, poslovni intrevju sastanak razgovor za posao zena zene direktorka

Foto: Shutterstock

Ukoliko želite da Vaš tim ima bolju komunikaciju i izraženiji timski duh, da se u timu međusobno bolje razumeju i podržavaju ili da nadogradite Vaše liderske kompetencije prijavite se za seminar koji počinje za dve nedelje.

Cilj je da se liderima u obrazovanju pruže nove tehnike i alati kako bi sa svojim timovima radili lakše i efikasnije. Da kroz radionice steknu lično iskustvo i ponesu konkretna znanja za primenu u svojim timovima. Panel diskusije će biti izvor novih ideja koje će samo da učvrste vaše pozicije lidera u obrazovanju.

Kome je seminar namenjen?

Seminar je namenjen direktorima i svim ostalima koji vode timove. Svima koji žele da preduprede negativne posledice ovog teškog vremena, da adekvatnije odgovore na pritiske, koji se vrše na njih sa svih strana, i da sa svojim timovima postignu bolje rezultate i odgovore svim izazovima.

Benefiti nakon ovog seminara?

O modelima ličnog i timskog razvoja, koje će se raditi na seminaru, se mnogo govori ali na žalost nemaju svi mogućnost da prođu kroz NLP, PCM, Coaching i HPTC edukaciju. Osim teritorijalne uslovljenosti velika stavka je i cena ovih edukacija.  Zahvaljujući velikom entuzijazmu i spremnosti svih realizatora „Lideri u obrazovanju“ za 3 dana rada i sticanja novih iskustava, imaćete kvalitetnji, lagodniji, kreativniji i efikasniji rad sa svojim timovima. Biće vam olakšano da budete pravi lideri i da više ne trošite energiju na „nerazumevanje“ u timu, među timovima i među vama.

Osim novo stečenog iskustva dobićete i konkretne alate sa kojima možete odmah da krenete da realizujete i ideje koje su vam do danas bile neostvarive.

Zahvaljujući panel diskusijama dobijate nove uvide u liderski preduzetnički mindset, alternativne načine obezbeđivanja sredstava i čuti šta imaju da kažu lideri obrazovanja iz velikih obrazovnih sistema razvijenijih zemalja sa posebnim naglašavanjem agilnog obrazovanja.

Mesto i vreme seminara:

Zbog epedimiološke situacije seminar se održava putem Livestreama

01-03. decembra 2020. Opšrinije na zvaničnoj stranici Fokus centra.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke