• 0

Konkurs za novu sezonu "NIS Calling" prakse je u toku

Ovaj program je nastao kako bi studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent) omogućila sticanje radnog iskustva

  • 0
nis calling

Foto: NIS

Prijave za program traju do 20. februara, 2021. a svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-3.

Kako bi studentima omogućila sticanje radnog iskustva, ali i više fleksibilnosti za praksu, kompanija NIS je i ove godine pokrenula program "NIS Calling" koji se zasniva na 320 sati prakse koje studenti mogu da iskoriste tokom tri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu.

Program omogućava studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), da tokom različitih sezona u godini konkurišu za praksu u NIS-u, u skladu sa traženim pozicijama poput oblasti prodaje, istraživanja i proizvodnje nafte i gasa, prerade nafte, naftnih i tehničkim servisima, HSE-u, kontrolingu i IT-u.

Ovo je četvrta sezona "NIS Calling" prakse koju organizuje kompanija. Tokom programa, svaki student će imati svog mentora koji će pratiti njegov razvoj i biti im oslonac i podrška tokom adaptacije na novu poslovnu sredinu i realizacije svih aktivnosti, a pored praktičnog angažovanja, studenti će imati šansu i da se dodatno obrazuju i razviju svoje veštine kroz različite radionice.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari