Možda svi kukaju da im je plata mala, ali ne znači da je tako: Koja grupa radnika "sme" da se buni?

Biti "nedovoljno plaćen" za neki posao, uglavnom nije stvar subjektivnog osećaja. Postoje neki jasni znaci koji ukazuju na to da li ste "underpaid" radnik

Komentari

 • Zeljko

  Pa ja mislim da najjaca i najrazvijenija drzava u Evropi, kao Srbija ne sme da razmislja o malim platama..

 • Skg

  Plate nisu male,vec je narod bahat! Hteli bi ljudi da idu na letovanja,na more,a sto je najgore hteli bi i kola da imaju...kakav bezobrazluk naroda. Menjajte narod i dovedite poslusan narod,a ne nas koji smo bahati,i nije nam dosta 300eur

 • Joca

  Meni je super... Nemam neka ocekivanja... Potrosim koliko imam i teraj dalje.. Ako hoćeš više, više radiš i eto para...

 • nikolas

  PLATE SU SVIMA MALE ZATO STO I U NAJBOGATIJIM ZEMLJAMA SVETA PLATA NEPRATI TROSKOVE ZIVOTA -STAN,OSIGURANJA,ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ,NAMIRNICE ,PREVOZ ,GRADSKI PREVOZ,SKOLOVANJE DECE,VRTICI !!! U POSLEDNJE 3 DECENIJE SVI OVI TROSKOVI SU PORASLI I PO 5-10 PUTA A PLATE SVE TO NEPRATE VEC I STAGNIRAJU!!! BOGATI SU SVE BOGATIJI A NAROD SVE SIROMASNIJI!!!

 • Vuk

  Da, samo fantaziramo. Ovako nismo živeli ni kod bravara. Bravo predsedniče Vučiću, učinili ste Srbiju divnom državom. Osnovne potrebe svima dostupne, mobilni telefoni imaju svi, pa i klinac od dve tri godine. Bio nam je pojam "Stojadin", "Jugo", a sada, da se niko ne ljuti vozi auto svaka "šuša. Kredit na 3-4 godine, za 2 do 4 hiljade auto samo takav, vozamo se, jedan ćošak na posao idemo autom, bez auta ni pišati. Za minimalac tri TV a od 32 inča, što ni oni nekada nisu bili veći, od minimalca veš mašina, što je bilo nepojmljivo, nameštaj, kredit godinu dve, nameštaj kakav hoćeš... I da ne nabrajam?! Žao mi je ljudi, sirotinje, kojih je bilo i kod bravara pa ima ih i u najmoćnijim državama. Toliko o plati. Sada da imamo 1000 Eura, za neko vreme bi rekli, malo je, što je normalno, više para, veći prohtevi!!! VELIKI POZDRAV, ŽIVIMO ODLIČNO, VUČIĆU, HVALA VAM NA BORBI!

 • zeljko

  Nemogu da prezivim mesec sa mojom plate,da li sam dovoljno placen?

 • Bato

  Ubajatila mi se mala prosvetna penzija.Molim Bajatovica da mi malo ustupi plate jer ga pare ne interesuju.

 • Pllanka

  Plate male sem povlascenih.A tek penzije.Sve skuplje neo u Nem. Francuskoj.a platd i enzije deset puta manje.A tek troskovi ,lekovi sve se kuupuje ili ucesce.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke