• 1

Miroslav Mišković se povlači sa čela Delta holdinga

Osnivač i vlasnik kompanije Delta holding Miroslav Mišković povlači se od 1. juna iz operativnog upravljanja kompanijom

  • 1
Miroslav Mišković Foto: Marko Jovanović

Nova organizacija menadžmenta Delta Holdinga po kojoj će, umesto predsednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor stupa na snagu 1. juna, a Miroslav Mišković, dosadašnji predsednik Delta Holdinga, biće predsednik Upravnog odbora, objavila je ova kompanija.

Miškovih na novoj poziciji namerava da se povuče iz operativnog upravljanja kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmeri u tri oblasti, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će njegov fokus biti usmeren na internacionalni razvoj Delte, na rad sa mladim ljudima u kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat Naše selo.

Poslovanje Delta Holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsednik za ekonomiju i finansije.

- U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je momenat za promene u menadžmentu Delta Holdinga - izjavio je Miroslav Mišković.

Naveo je da će ove promene doneti napredak jer, kako je rekao, kompanija ima iskusan menadžment, koji je gradila tri decenije.

Video: Ko je Džef Bezos, a ko njegov naslednik?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    19. maj 2021 | 17:25

    Idi bre u penziju i kao čovek proživi to malo života što ti je ostalo. Otkad sam penzioner dinar jedan nisam zaradio sem penzije niti imam nameru. Ako nisi sremio naslednike, nije trebalo biznisom ni da se baviš. Dosta je bilo Miškoviću, mlađi su tu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>