• 0

Nova sezona programa za mlade "NIS energy"

NIS u potrazi za mladim talentima

  • 0
Kompanija NIS Foto: NIS

U potrazi za mladim talentima NIS je započeo novu sezonu programa pod nazivom "NIS Energy", a zainteresovani se mogu prijaviti do 21. novembra slanjem biografije putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-1.

Za program mogu konkurisati master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, Rudarsko-geološkom fakultetu, Hemijskom fakultetu, Poljoprivrednom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Saobraćajnom fakultetu i Prirodno-matematičkom fakultetu. Na konkursu će biti izabrano 30 polaznika.

Kompanija NIS Foto: NIS

"NIS Energy" je jednogodišnji plaćeni program kompanije NIS, a potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Početak ove sezone planiran je za februar 2022. godine, a izabrane polaznike će tokom celokupnog trajanja programa pratiti mentori NIS-a. Pored rada u kompaniji, za polaznike će biti organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji.

Angažovanjem novih stručnjaka NIS nastavlja sa praksom da pruža šansu mladima da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih domaćih kompanija i zajedno sa njima nastavlja da gradi "Budućnost na delu". Mladi stručnjaci, motivisani da uče i stiču radno iskustvo u jednom od najvećih energetskih sistema u regionu, za NIS predstavljaju novu energiju koja će doprineti daljem razvoju kompanije. Više informacija o programu na https://www.nis.rs/nis-energy

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>