• 0

Poslednji poziv za prijave na najsavremeniji IT program u regionu

Nekoliko dana do zatvaranja registracija

  • 0
Paragon full stack Foto: Promo

Najtraženije zanimanje današnjice na dohvat ruke

Kompanija Mistral iz Bosne i Hercegovine kreirala je jedinstven IT program na tržištu za apsolutne početnike u ovoj oblasti.

Ako želite karijeru u kojoj se kontinuirano napreduje uz najbolje uslove za rad, Paragon full stack program će vas za devet meseci u potpunosti osposobiti za to.

Deficit IT stručnjaka na regionalnom tržištu, ograničeni kapaciteti postojećih obrazovnih institucija i manjak savremenih načina učenja samo su neki od razloga nastanka Paragon full stack programa.

Prema istraživanju koje je sprovela Bit Alliance, vodeća Asocijacija IT kompanija u BiH, postoji potreba za oko 6.000 novih ljudi u IT industriji u narednih pet godina, a trenutni sistem obrazovanja ne može da ih kreira ni za trideset godina.

18 zaposlenih nakon 9 meseci obuke u najsavremenijem IT programu

Do sada je 18 polaznika Paragon full stack programa dobilo zaposlenje ili praksu u IT kompanijama. Taj rezultat je stvarni pokazatelj da kvalitetan plan i program omogućava da kandidati steknu potrebna znanja i postanu konkurentni na tržištu rada.

Još imate šansu da se prijavite!

Prijave za novi ciklus Paragon full stack programa otvorene su do 2. marta 2022. godine. Sedmica Konekta, u kojoj će učesnici imati priliku da upoznaju mentore i dobiju pristup materijalima kako bi stekli uvid u osnovne termine u programiranju počinje 21. marta.

Nakon Konekt faze - sledi Arena, besplatni trosedmični selekcijski proces u kojem će učesnici odlučiti da li je programiranje za njih. U Areni mentori sa učesnicima prolaze osnove programiranja sa JavaScript programskim jezikom. Oni kandidati koji kroz Arenu pokažu najveći kapacitet ostvaruju mogućnost ulaska u Paragon full stack program koji počinje na proleće, 9. maja. U Paragonu će polaznici raditi sa MERN tehnologijom koja obuhvata MongoDB bazu, Express.JS, React.JS i Node.JS koje su bazirane na JavaScriptu.

Paragon full stack Foto: Promo

Prva generacija polaznika uspešno završila program

U januaru 2022. godine polaznici prve generacije Paragon full stack programa uspešno su završili program. Ukoliko ste jako dobro organizovani i imate motivaciju za uspehom, tokom devet meseci programa imaćete priliku savladati najtraženije programske veštine kroz 10 faza i 44 stvarna projekta IT industrije. Dodatni benefit je što ćete imati priliku predstaviti poslodavcima vaš rad i vaša projektna rešenja.

Paragon full stack Foto: Mistral – Paragon

Sejfudin Duranović, polaznik prve generacije ističe kako su se trud i izazovi unutar Paragon full stack programa isplatili i da je već postao zaposlenik jedne od IT kompanija na poziciji full stack programera.

Paragon full stack Foto: Mistral – Paragon

Sejfudin Duranović, polaznik prve generacije Paragona

Kao savet budućim polaznicima naveo je da investiraju svoje vreme i unaprede svoju budućnost, te da budu odvažni u istraživanju prilika koje ovaj program nudi.

Paragon full stack Foto: Mistral – Paragon

Krsto Kostić, Mirza Hamzić, Berin Forto i Zerin Rizvanović, polaznici prve generacije

Vrednost programa prepoznali su i naši partneri Klika, Softhouse, Atlantbh, HUB387 (Bosna i Hercegovina), Amplitudo, Bild Studio, Coinis, Data Design, Cortex i Nest (Crna Gora), Poduzetnički inkubator Bela krajina (Slovenija), Revops d.o.o. (Srbija), kao i MarketMakers, Bit Alliance, i AIESEC.

Posetite www.paragon.ba da saznate sve što vas zanima o ovom jedinstvenom konceptu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>