• 3

Odlična prilika za zaposlenje - Lidl u Beogradu

Lidl Srbija se kroz godine dokazala kao kompanija koja brine o svojim zaposlenima, o čemu svedoče razna priznanja koje kompanija Lidl nosi, a posebno "Top Employer Serbia" sertifikat koji je Lidl dobio drugu godinu za redom, što ga svrstava među najbolje poslodavce u Srbiji

  • 3
Lidl Srbija Foto: Lidl Srbija

Otvaranjem nove prodavnice u Beogradu, pored robne kuće IKEA, priliku da postanu deo Lidl tima imaće oko 50 prodavaca kojima Lidl nudi atraktivne zarade, konkurentne benefite i šansu da razviju svoje potencijale.

Kompaniju Lidl Srbija, koja danas broji 58 prodavnica širom naše zemlje, trenutno čini više od 2.800 zaposlenih. Najveći broj njih radi u prodaji i logistici, i svi oni su prepoznati kao spretni, efikasni i ljubazni. Pored svih benefita koje pruža svojim zaposlenima ovaj savremeni trgovinski lanac je od početka nove poslovne godine, koja u Lidlu počinje 1. marta uvećao zarade zaposlenih na svim nivoima, što za koleginice i kolege koji rade u prodavnicama znači povećanje plate od oko 10%.

Jedini savremeni diskont u Srbiji nedavno je krenuo u izgradnju svoje nove prodavnice, neposredno pored IKEA prodavnice na autoputu Beograd-Niš, gde su se otvorila nova radna mesta za 50 radnika. Oni koji vole timski rad i rad sa ljudima, kao budući Lidl prodavci moći će da se oprobaju u radu sa potrošačima, radu na kasi, kao i u slaganju i dopuni robe u ovoj prodavnici.

-Radni zadaci u Lidl prodavnicama prilagođeni su tako da zahvaljujući tehnički opremljenom radnom okruženju i jednostavnim procesima, podjednako dobro mogu da ih obavljaju i žene i muškarci. Da bi postali deo tima koji svakodnevno deli toplu i srdačnu atmosferu, oni koji odluče da se prijave treba da poseduju srednju stručnu spremu, da su posvećeni radu, želji za usavršavanjem i ličnim razvojem, jer Lidl svakom zaposlenom pruža priliku da ispolji puni potencijal - izjavila je Irena Tešić rukovodilac sektora u Ljudskim resursima u kompaniji Lidl Srbija.

Mogućnosti za zaposlene na ovoj poziciji su da rade na puno ili nepuno radno vreme, sa obezbeđenom elektronskom evidencijom radnog vremena koja osigurava plaćanje svakog minuta rada, a iskustvo u prodaji je poželjno, ali nije neophodno. Svi zainteresovani mogu podneti prijave isključivo putem sajta kompanije, otvaranjem profila i popunjavanjem prijave na sajtu karijera.lidl.rs.

Pored mogućnosti za napredovanje na radnom mestu u svim sektorima, kompanija Lidl Srbija zaposlenima na operativnim pozicijama u prodaji i logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji. Takođe, sa ciljem održavanja visokog zadovoljstva zaposlenih, Lidl Srbija svojim radnicima pruža benefite privatnog zdravstvenog osiguranja i prigodna davanja povodom značajnih datuma (pokloni za decu školskog uzrasta, pokloni deci za Novu godinu, poklon kartice za kupovinu u Lidlu povodom novogodišnjih praznika i sl).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>