• 0
 ≫ 

Kad poslodavcu "padne kruna": 27 godina radi za ovu imperiju, a evo šta je dobio na poklon

 ≫ 

"Kralj burgera" je definitivno podbacio na testu odavanja priznanja, u znak zahvalnosti, svojim lojalnim radnicima

  • 0
burger king

Foto: Shutterstock

Ispovest jednog radnika zaposlenog u "Burger King"-u u trenu je postala viralna na mreži.

Naime, ljudi na internetu aktivno komentarišu to što je radnik poznatog lanca brze hrane, Kevin Ford, od svog poslodavca - kao priznanje za 27 godina radnog staža - na poklon dobio samo ceger, tzv. gift bag.

Zapravo, Kevinova ćerka je na GoFundMe pokrenula kampanju, koja je do sada prikupila više od 320.000 dolara. Video je postao viralan, jer Amerikanac u njemu pokazuje svoju poklon-kesu, koja je sadržala samo Starbaks čašu, jednu kartu za bioskop i kesicu slatkiša Reese's Pieces.

Ford radi u istom restoranu "Burger King", na međunarodnom aerodromu "McCarran" u Las Vegasu, poslednjih 27 godina. Za sve te godine, nikada nije prijavio da je bolestan, odnosno izostao s posla iz toga razloga, a njegova porodica kaže da je zahvalan za svu podršku koju sada dobija.

"Svi ste srušili prvobitni cilj pa sam ga povećao! Hvala vam! Hvala vam! Hvala vam mnogo. Stalno dobijam poruke od vas da povećam cilj, slušam, samo sam malo zauzet trčanjem okolo! Zdravo, moje ime je Serina. Čovek na tom snimku je moj otac. On radi na svom poslu 27 godina i da, nikada nije propustio nijedan radni dan. Prvobitno je počeo da radi na ovom poslu kao samohrani otac kada je dobio starateljstvo nada mnom i mojom starijom sestrom pre 27 godina. Onda, kako je naša porodica rasla i on se ponovo oženio, nastavio je da radi tamo zbog zdravstvenog osiguranja koje je obezbeđeno preko ovog poslodavca jer je bilo sindikalno. Ovo je omogućilo da sve četiri njegove ćerke da završe srednju školu i fakultet uz punu zdravstvenu zaštitu. Moj tata nastavlja da radi tamo, jer iako izgleda mlado, dolazi u starosnu granicu za penzionisanje i odlazak bi ga koštao penzije", napisala je ćerka ovog vrednog radnika.

Prema ove platforme, Serina organizuje prikupljanje sredstava na ime Kevina Forda, mada je naznačila da ne traže novac, niti on to očekuje; ali da bi želeo da poseti unučiće.

Video: Jelena Radonjić je prvi posao imala u Japanu, danas je saradnik Forbsa: Ovo su top veštine za uspeh

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>