• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove umiljate životinje će vam olakšati naporan dan na poslu: Možete ih nabaviti za 2.500 dinara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako želite da "držite" kičmu kako treba, dok sedite za kancelarijskim stolom, imamo sjajnu ideju za vas

  • 0
Umiljate životinje sa srcem za savršeno držanje za radnim stolom Foto: Dreams Co. / Ferrari / Profimedia

Oni koji sede na poslu ceo dan, uglavnom za kancelarijskim stolom, dobro znaju kakve posledice po zdravlje to može da donese. Pre svega, "strada" kičma.

Ali, osim vežbi i povremenog šetanja kroz prostor, možda postoji rešenje koje bi vam moglo pomoći da sedite "kao strela" dok radite, tj. da se ne grbavite.

Slatke male umiljate igračke, odnosno plišane životinje sa fotografija - stvorene su za kancelarijske radnike koji sede za stolom maltene ceo dan, ali i za decu koja provode dosta vremena u školskim klupama.

Pomažu im da sede uspravno, čvršće. Dizajnirane su tako da podstaknu ljude da ispravljaju leđa. Zovu se zajedničkim imenom Funbaruzu, a imaju i pojedinačne nazive, zavisno od vrste životinje.

Postavljaju se na ivicu stola, i svaki Funbaruzu sedi između stomaka radnika i stola.

Ideja je da spreče svoje "vlasnike" da se naginju preko ivice stola, te da umesto toga - sede uspravno. Svaka životinja unutra ima jastuk u obliku srca, što pomaže pravilnijem držanju.

Postoje četiri različite plišane životinjice, a to su zec Hop, medved Brownie, lenjivac Nosly i orangutan Ootan. Cena je 2,970 jena ili 22 dolara po komadu.

Video: Kako da budete produktivnji na poslu: Robot Buddy zna sve odgovore

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>