"Dođu pijani, hoće da se svađaju, ne žele kući": Dejan otkriva zašto je posao konobara najstresniji na svetu

Da li zbog težine posla, ili možda ne tako dobre zarade naš sagovornik otkriva da je danas jako teško naći konobara uopšte

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pikac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pikac

    28. april 2023 | 23:37

    Ima puno odlicnih konobara, ali nazalost nema puno dobrih poslodavaca. Svi bi hteli konobara sa manirima, iskustvom, znanjem bar 2 jezika, pristojnim izgledom i sptemnog da radi po 14 sati dnevno, a da ga plate 50000 din. Ugostiteljstvo u Srbiji = O

  • misko

    23. april 2023 | 10:16

    sta cu kad samo to radim vec 20god nista gore nego rad sa ljudima dodje mi da odem u sumu

  • Zoki

    23. april 2023 | 09:49

    TACNO TAKO