• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fizioterapeut Miloš prodaje razrađen posao u banji kod Čačka: Ko želi da radi, može da zaradi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uz kupljeni posao ide i invetar koji je ovaj fizioterapeut koristio, stolovi za masažu i mobilijar

  • 3
Gornja Trepča

Foto: RINA

Banja Gornja Trepča kod Čačka poznata je širom sveta po svojoj lekovitosti, a putnici namernici iz mnogih zemalja svake godine dolaze upravo u srce Srbije po svoju dozu zdravlja. Miloš Čakarević je odlučio da proda svoj biznis u ovom mestu.

Upravo banjski turizam u ovom selu smeštenom između Kraljeva i Čačka ide uzlaznom putanjom, a sada se onima koji žele da imaju nešto svoje, ali da ne moraju da kreću ispočetka pružila jedinstvena šansa. Fizioterapeut Miloš Čakarević odlučio je da proda, ni manje ni više, nego svoj razrađen posao u banji Gornja Trepča.

- Ovim poslom se bavim 15 godina, a pre deset sam počeo da radim samostalno. Međutim, zbog drugog posla koji mi je primaran, ne mogu da stignem u sezoni da budem u Gornjoj Trepči, a ne bih voleo da sav moj trud koji sam uložio da posao zaživi, sada propadne. Stoga samo odlučio da to "prodam", nekom ko želi da radi i zaradi. Sezona u Trepči počinje u drugoj polovini maja i zaista ima mnogo posla - kaže za RINU Miloš.

Uz kupljeni posao ide i invetar koji je ovaj fizioterapeut koristio, stolovi za masažu i mobilijar. Nema nikakve posebne uslove, ali bi želeo da onaj ko se odluči da ovaj posao "kupi" nastavi da ga radi predano i pošteno kao što je i on sam radio godinama.

Gornja Trepča

Foto: RINA

- Vrše se kinezi terapije, masaže. Ovde mahom dolaze ljudi na oporavak, i to ne samo iz Srbije, već iz zemalja regiona i sveta. Banja Gornja Trepča je nadaleko čuvena po svojim benefitima za ljudsko zdravlje. Naše terapije traju od 15 minuta do pola sata, tako da sam se trudio da posao razradim tako da dnevno imam bar 30 klijenata. Mnogo je uloženo u to i ne bih želeo samo tako da propadne, jer ja ne mogu da se posvetim ovom sezonskom poslu zbog ogromnih drugih i poslovnih i privatnih obaveza, dodaje Miloš.

Možda je ovo idealna prilika upravo za mlade ljude da imaju svoj biznis, ali u ovom slučaju ne bi ga pokretali od nule, već bi ušli u već razrađen posao što u današnje vreme nije lako ostvarljivo.

(Telegraf Biznis/RINA)

Video: Kako da budete produktivnji na poslu: Robot Buddy zna sve odgovore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacanin

    12. maj 2023 | 16:47

    da mi je znati samo,koji mu je primaran posao,kad ovaj "prodaje".ejj dnevno 30 masaža,po 1000din i ima bolji posao.

  • Lea

    12. maj 2023 | 14:11

    Kako stupiti u kontakt sa Milosem? Hvala i pozdrav

  • Lea

    12. maj 2023 | 14:10

    Kako stupiti u kontakt sa Milanom?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>