• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova mama ima nesvakidašnji posao: Započela je karijeru u salonu automobila, a onda je došla na sjajnu ideju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Do prekretnice u njenoj karijeri došlo je i kada je sama postala majka

  • 0
trudna žena, trudnica, vozi automobil, kola, voznja u trudnoći Foto: Shutterstock

Dvadesetdevotogodišnja Keli, takođe poznata po nadimku "mama u autu", započela je svoju karijeru prodavajući automobile, a nakon što je rodila dvoje dece, Stampova je postala i profesionalni recenzent porodičnih četvorotočkaša prenosi Business Insider.

Naime, Keli dolazi iz porodice koja drži pet salona automobila u Sent Luisu, pa je prirodno bilo da i ona nastavi taj posao, a ne krije da se u njega i zaljubila.

- Radni sati u automobilizmu su teški. Kada sam postala mama počela sam da razmatram šta da radim. Suprug mi je dao savet da počnem da prodajem automobile za mame - priča Keli i dodaje da je u početku počela da stvara sadržaj radnog dana u salonu, pokazujući korišćene automobile koje su imali na stanju.

- Sadržaj je stvarno imao dobar odziv i tada sam shvatila da su mojim sugrađanima potrebne recenzije i saveti za kupovinu automobila za žene i porodicu - dodaje.

Ovo nikada ne bi savetovala novopečene mame

Kako Keli objašnjava, nikada ne bi posavetovala novopečene mame da kupe automobil pre nego što isprobaju sedište u odnosu na svoju visinu i potrebe.

Dodaje da uvek treba obratiti pažnju i koliko auto-sedišta može da stane u vaš novi automobil, kako ne biste došli do situacije da ubrzo morate da ga menjate zbog proširenja porodice.

Kao i kako su postavljeni otvori za ventilaciju.

- Ja sam veliki obožavatelj ventilacionih otvora na plafonu. Nekoliko automobila ima ono što se zove nagib auto-sedišta. To vam zapravo omogućava pristup trećem redu kada je auto -sedište još uvek postavljeno.

Takođe, daje prednost zabavnim karakteristikama automobila.

- Mame provode mnogo vremena u svom automobilu i mi se odričemo svog identiteta da bismo postali majke. Želim da im bilo šta učini vožnju prijatnijom.

Neka vam kilometraža ne bude bauk

Kako navodi Keli, 160.000 kilometara nije ono što je nekada bilo.

- Ja kažem, koliko kilometara voziš godišnje? Ako je to 16.000 kilometara i želite da ga zadržite samo oko pet godina, na kraju vlasništva, imaćete samo 93.000 kilometara izvozanih.

(Telegraf Biznis)

Video: Ilija je sa 19 godina napustio fakultet, i počeo da razvija svoj talenat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>