• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posao iz snova čeka na Jadranu: Plata i uslovi odlični, pogled na more zagarantovan, evo koji profil traže

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zapadna Istra, posao na moru, sjajni materijalni uslovi, renomiran poslodavac! Zainteresovani? Sve to nudi porečka kompanija Plava Laguna!

  • 1
Hotel Umag Foto: Promo/ Hotel Umag

Ova turistička kompanija s gotovo 70 godina postojanja, i u 2024. nudi posao stotinama sobarica, servira, konobara, kuvara, vrtlara. Tražite li idealan letnji posao, Plava laguna je vaš izbor. Interne radionice i kursevi, Kuvarska i konobarska akademija, kursevi stranih jezika, kvalitetni mentori, sve to čeka zaposlene Plave Lagune koji prvi put dolaze u objekte u Poreču i Umagu.

Uz to idu i sjajni materijalni uslovi. Tokom 2024. u Plavoj Laguni očekuju povećanje plata, uz mesečni prihod od više od hiljadu eura. Najkvalifikovaniji radnici s većim stažem, zarađivaće i više od toga. Plava Laguna za sezonske radnike osigurava i smeštaj u jednom od personalnih domova, prevoz do posla, te plaćenu hranu - sve o trošku poslodavca. I to nije sve – Plava Laguna nudi i nagradu za radne rezultate, uz regres za godišnji odmor, prigodne nagrade kao što su božićnica i uskrsnica, kao i niz drugih stimulacija i nagrada.

Osim toga, kolege iz Sektora za ljudske resurse Plave Lagune pobrinuće se za radnike koji nisu hrvatski državljani. To uključuje brigu o svim administrativnim papirima potrebnim za dobijanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, lekarski pregled i sanitarnu knjižicu.

Plava Laguna je zaista poslodavac koji brine o svojim radnicima, ne samo o stalnim, već upravo i o sezoncima. Na primer, od aprila do oktorbra 2023. radnicima je isplaćeno 1200 eura dodatnih sezonskih stimulacija, dakle, prosečna 13. plata.

I ne manje važno, u Plavoj Laguni nećete samo raditi! Naime, zaposlenicima se nudi niz benefita, kao što su posete zabavnim koncertima i sportskim događajima. I kao zanimljivost za kraj – nakon svake sezone biraju se i nagrađuju najbolji radnici. Ko zna, možda se upravo među vama nađe budući Naj radnik sezone 2024!

Više detalja možete saznati lično i u Vašoj blizini. Zaposleni Sektora ljudskih resursa stižu u Niš i Kragujevac 25.01.2024.

Niš – Tami Residence, Durmitorska prilaz br.1 s početkom u 17 sati.

Kragujevac - Hotel Kragujevac, Kralja Petra I broj 18 s početkom u 17 sati.

Više informacija pogledajte na OVOM linku.

Dođite, Plava Laguna vas željno očekuje!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    8. decembar 2023 | 19:06

    PLAVA LAGUNA U PORECU GDE SU SE PRE SKORO 50 GODINA ODRZAVALI SKUPOVI CARNIKA ,MENADZERA ,POMORSKIH AGENATA ,LUCKIH INZINJERA IZ CELE JUGE UZ DIVNO DRUZENJE A IMALO SE STA I NAUCITI IZ OBLASTI POMORSTVA I SPEDITERSKIH USLUGA!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>