• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka ima "najbolje" zanimanje na svetu: Videi mu imaju pola miliona pregleda i od svakog ide "voda na usta"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na TikTok-u je poznat kao "Lukefoods"

  • 0

Luka Kolins iz Kentakija pravi recenzije hrane i zar to sa punim pravom ne zaslužuje titulu "najboljeg" zanimanja na svetu? Poznat kao "Lukefoods" na TikTok-u, ovaj mladić isprobava razna jela, snima utiske i ima preko 20 miliona "sviđanja"!

Njegova popularnost porasla je nakon recenzije indijskog restorana "Indian Oven".

- Viđao sam ljude da komentarišu da je njihova hrana stvarno dobra, i rekao sam sebi, da moram da probam i ja - ispričao je Kolins za wnky.

@lukefoods Trying Indian Food For The First Time! Butter Chicken, Garlic Naan And More! Let’s See How It Taste! #indianfood #butterchicken #naan #garlicnaan #indian #foodreview #foodcritic #mukbang #mukbangeatingshow #indianfoodmukbang #viral #trending #fyp #fypシ #foodtok #foodtiktok #indianfoodblogger #indianfoodie #eating #eatingshow #food #longervideos #lifeontiktok #tiktokpartner #tastetest ♬ original sound - lukefoods

Luka nije krio iznenađenje na ukus hrane, a o viralnosti snimka govori i činjenica da je stigao i do suvlasnika restorana, Radža Lamičana.

- Moj prijatelj koji nema društvene mreže mi je poslao link, tako da ako mi je on poslao, jasno vam je koliko je postao viralan - kaže on.

Veruje da je video doneo veći promet njegovom restoranu i nada se da će više ljudi poput Kolinsa doći i isprobati ono što imaju da ponude na meniju.

(Telegraf Biznis)

Video: Da li smo svi rođeni da budemo srećni: Mirjana Gomilanović/Kako si na poslu #72

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>