• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kajli Džener ulazi u biznis sa vinom?

B. L.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oko gradilišta se mogu videti brojni kamioni i vozila, što ukazuje da su radovi već u toku

  • 0
Kylie Jenner Kajli Džener Vineyard Foto: Splash/Profimedia, Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Kajli Džener, poznata preduzetnica i zvezda rijaliti programa "Keeping Up With the Kardashians", najmlađa je sestra u porodici, ali zasigurno ona sa najviše uspeha. Ispred nje je jedino Kim Kardašijan. Prema podacima iz 2023, Kim poseduje bogatstvo od 1,7 milijardi dolara, a Kajli Džener - 700 miliona dolara.

Sledi mama Kris Džener, sa 170 miliona dolara, a onda Kortni (65 miliona dolara) i Kloi Kardašijan, odnosno Kendal Džener, sa po 60 miliona dolara. Ipak, Kajli se, nekako, vremenom najviše istakla u javnosti, posebno među mlađom publikom.

Krajem prošle godine je izazvala i spekulacije zbog svog novog, potencijalnog biznis projekta. Reč je o građevinskom projektu koji niče na luksuznom imanju u Hiden Hilsu u Kaliforniji. 

Fotografije vile, vredne 15 miliona dolara, otkrivaju gradilište u njenom dvorištu - koje radi "punom parom", zajedno sa novoizgrađenim zgradama i opsežnom pripremom zemljišta. Čini se da Kajli Džener možda ulazi u svet vinarstva, jer konstrukcija liči na vinograd, navode mediji.

kajli dzener Vineyard Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ogromno zemljište koje okružuje zgrade je izorano i deluje tretirano, što sugeriše na planove za kultivaciju useva. Ono što dodatno podriva intrige je činjenica da se lokacija imanja nalazi nadomak doma Kris Džener i domova Kajlinih sestara. Dalje se navodi da je lokacija dobro obezbeđena, sa velikom ogradom koja garantuje privatnost.

Oko gradilišta se mogu videti brojni kamioni i vozila, što ukazuje da su radovi već u toku, a prisustvo zelenih stabala u blizini, koje obasjava kalifornijsko sunce, doprinose slici "idiličnog okruženja". Iako se mnogo spekuliše o Kajlinom novom projektu, mlada mama i milionerka još nije ništa javno potvrdila.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>