• 13

Na prodaji kuće koje možete da sklopite sami za dva dana, cene su neverovatno niske

Vlasnici nekretnina mogu da postanu i oni koji ranije to nisu mogli sebi da priušte

  • 13

Amazon je već poznat kao onllajn prodajno mesto koje se lako koristi, i nudi sve što je korisnicima potrebno, a sada su tu i kuće malih proporcija koje kupcima omogućavaju da svoj dom sagrade za samo dva dana.

Kuće malih dimenzija su u poslednje vreme sve popularnije, a zbog sve većih troškova stanovanja, pa i želje za minimalističkim načinom života.

Tako vlasnici nekretnina mogu da postanu i oni koji ranije to nisu mogli da priušte, a male kuće su dimenzija od 9 do 37 metara kvadratnih.

Pristupačna cena nije jedina prednost ovakvih kuća, već je tu i jednostavan način kupovine i sklapanja, te se kupcima nude različite varijante "uradi sam“ kuća po cenama koje se kreću od 5.350 do 20.000 dolara. U planovima nekih od konstrukcija stoji da mogu da se sklope za samo dva dana, te da je za to potrebno tek dvoje radnika.

Kompanija koja ove kuće nudi preko Amazon platforme je britanska Lillevilla, a u opisu se tvrdi da su kuće dovoljno velike da funkcionišu kao vikendice, mesta za stanovanje, kancelarije, pa čak i kao poslovni prostori.

I Ikea se upustila u nešto slično, kao što smo pisali, Sada žele da dokažu da su u stanju da naprave još pristupačnije kuće, one koje koštaju toliko da svaki kupac može da ih priušti.ž

(Telegraf Biznis)

Komentari

  • Febo

    I onda jedan dan dodje vuk,i onda dune i batru sune,i ode kuca od 20000

  • Gole

    To je ko nase kolibe u poljima.dòbro skupo

  • Noa

    Kod nas za te pare kupis kucerinu na selu 12 h zemlje 10h sume i stale i pola sela

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke