• 4

Luksuzno imanje svetske legende naftne industrije prodaje se za 250 miliona dolara (VIDEO)

Na 25.900 hektara velikom ranču Mesa Vista, uz glavnu kuću nalaze se još dve vile

  • 4
T. Boone Pickens imanje prodaja

Printskrin: Youtube/Mesa Vista Ranch

Impozantno imanje u Teksasu nedavno preminule legende naftne industrije i osnivača Mesa Petroleuma, T. Buna Pikensa, prodaje se za 250 miliona dolara.

Na 25.900 hektara velikom ranču Mesa Vista, uz glavnu kuću nalaze se još dve vile. Unutar centralne kuće smešten je dnevni boravak na koji se nadovezuje privatna biblioteka.

T. Boone Pickens imanje prodaja

Printskrin: Youtube/Mesa Vista Ranch

Tu je još i koncertna dvorana sa 30 sedećih mesta i vinski podrum. Nekretnina u svojih 560 kvadratnih metara krije pet spavaćih soba i kupatila, kuhinju i dnevni boravak s izlazom na terasu, piše Foks biznis.

Osim njih na tom teksaškom imanju nalazi se i letnja kuća uz jezero, kapela, štala za konje, ali i privatna avionska pista s hangarom za avione.

Osim luksuznih obekata, na tom raskošnom imanju koje je Pikens gradio više od 50 godina smešteni su i golf i teniski teren i pojilište za divlje životinje. Celo imanje okruženo je rekom i jezerima, pa iz tog razloga obiluje brojnim mostovima i vijaduktima.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>