• 21

Svet je poludeo za njima: Napravite sami kućicu za dva dana bez dozvole i uštedite hiljade evra

Popularnost kućica raste van Amerike

  • 21

Kompanija Amazon ponudila je i male kuće koje se brzo montiraju, a čija popularnost raste brzinom rasta cena nekretnina. Zbog toga, trend izgradnje ovih kućica zavladao je ne samo u SAD, nego i šire.

Amazon trenutno u svojoj ponudi ima na desetine različitih modela od 10 pa do 40 kvadratnih metara. Iako male, ove brzomontažne nekretnine imaju apsolutno sve od kuhinje i kupatila, pa sve do dnevnog boravka i spavaće sobe koja je smeštena u potkrovlju.

Osim klasične opreme, veliki broj njih dolazi i s terasom.

I cena je pristupačna, kreće već od15.000 dolara, koliko koštaju one najjednostavnije. Dodatno, za njihovo postavljanje nije potrebna građevinska dozvola, a možete da se uselite za samo dva dana.

Dalje, ukoliko su vam ove male kućice premale, Amazon nudi i one veće od 500 kvadrata, i svakako su jeftinije od mnjeg stana u Silicijumskoj dolini. Kompanija koja ove kuće nudi preko Amazon platforme je britanska Lillevilla, a u opisu se tvrdi da su kuće dovoljno velike da funkcionišu kao vikendice, mesta za stanovanje, kancelarije, pa čak i kao poslovni prostori.

Video: Rade kao robovi, žive kao u logoru što plaćaju 1000$ i srećni su zbog toga

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Normalan

    Napravio sam novu kucu u okolini Kursumlije, 2 sprata po 80 m2 + potrkovlje, sa 2 kupatila, septicka jama 3×3m, uveo struju i vodu sa pumpom preko bunara, sa olucima svih 4 strana kuce..16.000,00 eur..Ovo njihovo cudo bi misevi izgrizli za 1 godinu.

  • udbaška zemlja

    ne treba dozvola u slobodarskoj Americi.u komunističkoj srbiji ne smeš po zakonu ni plastenik da staviš u svoje dvorište. E sad što mnogi to ne poštuju.

  • Bg

    Za 15000 celu ozidamo

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke