• 1
 ≫ 

Vaš privatni raj: Ostrvo Džejmsa Bonda na prodaju za neverovatnih 69 miliona funti

 ≫ 

Ostrvo Džejms Bonda na prodaju za 69 miliona funti, uz njega idu i veoma poznate komšije

  • 1
Little Pipe Cay, kuca Dzejmsa Bonda Foto: rightmove.co.uk

Predivno, udaljeno karipsko ostrvo koje je prikazano u filmovima o Džejmsu Bondu i filmu "Pirati sa Kariba" dostiglo je tržišnu cenu od čak 69 miliona funti.

Mali Pajp Kai, na Bahamima, opisan je kao "dragulj na kruni tog područja" i ispunjen je zapanjujućim, netaknutim, zlatnim plažama, prugama palmi.

Njegovi trenutni vlasnici ostrvo su pažljivo oblikovali tokom prethodnih 15 godina, a na njemu se nalazi pet kompletno opremljenih kuća koje se prostiru na 38 hektara, koje služe za život vlasnika, ai upotrebu gostiju. U njima je 9 spavaćih soba sa neverovatnim pogledom na more, a između njih nalazi se prostor za prilaz jahtama.

Little Pipe Cay, kuca Dzejmsa Bonda Mali Pajp Kai, na Bahamima, opisan je kao "dragulj na kruni tog područja" - Foto: rightmove.co.uk

Ostrvo koje se nalazi među predivnim Eksuma ostrvima, opremljeno je čamcima i opremom za sportove na vodi, a na njemu je i nekoliko stotina metara prostora za pristanak malih i velikih čamaca.

Veliko glavno Kai ostrvo, od ovog mesta udaljeno je nekoliko kilometara, i mesto gde se nalazi najpoznatija "Plaža svinja".

Novi vlasnici kao poznate komšije bi imali Džonija Depa, Tilera Perija i Opru Vinfri, a samo nekoliko poznatih ličnosti poseduje svoje privatno ostrvo na Eksumima.

Little Pipe Cay, kuca Dzejmsa Bonda U njima je 9 spavaćih soba sa neverovatnim pogledom na more, a između njih nalazi se prostor za prilaz jahtama - Foto: rightmove.co.uk

Ovo ostrvo pojavljivalo se u filmu o Džejmsu Bondu - Kazino Rojal, a njemu se pristupa hidroavionom sa privatnog terminala "Odiseja".

Privatni avioni i čarter letovi takođe mogu da slete na obližnji Stanijel Kaj, odvojen od ovog ostrva kratko vožnjom brodom kroz mirne vode koje okružuju ostrva.

Ovo zabačeno ostrvo ima svoj spa centar i bazen.

Little Pipe Cay, kuca Dzejmsa Bonda Ovo zabačeno ostrvo ima svoj spa centar i bazen - Foto: rightmove.co.uk

Jedan od agenata za nekretnine, rekao je da ovo ostrvo zaista liči na nečiji lični delić raja sa kristalno čistim vodama i panoramskim vidicima koji oduzumaju dah.

(Telegraf.rs/Miror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>