• 20

Trokadero, Majami, Rafaelo. Simbol CG i popularne diskoteke upravo nose kamioni, srušene do temelja

Svi objekti u potpunosti moraju da budu uklonjeni do 20. oktobra

  • 20

Diskoteke na šetalištu u Budvi su porušene, a kamioni su danas odvezli poslednje ostatke objekata koji moraju u potpunosti da budu uklonjeni do 20. oktobra.

Diskoteke su uklonjene na osnovu programa privremenih objekta u zoni morskog dobra za period od 2019. do 2023. godine, koje je donelo crnogorsko Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a prema kome nije dozvoljeno postavljanje privremenih objekata na šetalištima, jer su gradske zone opterećene, prenosi CdM.

Tada je navedeno da će biti uklonjeni i privremeni objekti na lokacijama na kojima, prema usvojenim državnim lokalnim studijama, preduzeće "Morsko dobro" planira da uskoro realizuje projekte.

Ukoliko privremeni objekti ne budu uklonjeni do predviđenog roka, kako je "Morsko dobro" ranije obavestilo zakupce šest diskoteka na budvanskom šetalištu, biće aktivirane bankarske garancije i angažovana služba koja će to obaviti.

Kako je preneo portal Nezavisne.com, diskoteke "Trokadero", "Pariz", "Ambijent", "Rafaelo" i "Majami", kao i još 14 ugostiteljskih objekata, lokala brze hrane i trgovačkih radnji, ove godine su bili u Planu privremenih objekata sa rokom uklanjanja do 31. oktobra.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo 👏

    Hajde da vidimo da li nasi smeju da sruse divlje nakaze na Savi u blokovima na N.Bgd-u! 😱

  • El. Comandante

    A djece vam se sad sepuriti lokalni djilkosi, umisljeni krimosi sto su se svukli sa Lovcena, Trebjese i ostalih gudura. Ne znaju za bolje od kapule i krtole ali im miris hobotnica, gambora, i zubatca prija mnogo vise od mirisa vasarskih specijaliteta. E ne bilo vas nidje takvih kakvi ste avetinje avetne. Daleko vam lepa kuca, i da je dobra zvala bi se Bjela a ne Crna Gora.

  • GG

    Šta nas srbe to zanima?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke