Pitali smo Beograđane da li bi podigli kredit za opremanje stana, odgovori su nas iznenadili

Izgleda da naši građani ove godine imaju malo više novca da kupe sebi neki neobičan komad nameštaja

Komentari

 • Dukljanin

  Naprotiv....Cec8na gradjan su toliko optereceni starim kreditima da nove nemogu podici pa se snalaze na razne druge nacine da dodju do novca...Standard gradjana nikad gori...Naprimer plata od 30000 dinara od pre 10 godina i sad kad su troskovi zivota skocili bez preterivanja 200 %...O kakvom boljem zivotu mi pricamo..

  2
  1

  Podelite komentar

 • Boki

  Pitajte Nišlije, Prijepoljce, Pribojce, Kragujevčane, Somborce, Vrščane. Nije samo BG pašaluk Srbija!

  4
  0

  Podelite komentar

 • Srdjan

  Sve zavisi od slucaja do slucaja ali svakako kamate su sada toliko male da ne vidim ni sto se ni bi skucio pa otplacivao npr. 5 godina ako je ukupan trosak kamate par stotina eura. Licno uzimam mnogo vece kredite za privatan posao, placam ratu svakog 10. u mesecu i to je to. Stalno sam duzan onoliki koliku ratu migu mesecno placati bez problema.

  2
  5

  Podelite komentar

 • sova

  Nikada u životu nisam uzeo kredit, čak ni čekove unovcavao... Koliko si dug, toliko se pruži,kazu naši stari. Bolje svakog meseca ostavljati noneki dinar sa strane nego uzimati kredit. Ako možete da otplacujete ratu sa kamatom, onda valjda možete i bez kamate, ako ostavljate sa strane.

  42
  12

  Podelite komentar

  • Marija

   @sova

   Tačno tako.

   10
   0

   Podelite komentar

  • Sajla

   @sova

   Ispravno razmišljanje ali tu nešto fali. Rekao bih karakter (petlja, rešenost). Potpuno se slažem sa vama.

   6
   0

   Podelite komentar

  • Bravo

   @sova

   Ni ja to ne bih uradio nikada. Lepo se organizujes, stedis, budes racionalan i realan i nema problema. Nikada nisam razumeo ljude koji uzimaju stan ili kucu na kredit pa i kola. Otac mi ima 2 auta, tast takodje 2. Kupili su meni i supruzi po auto. Kupili su nam stan i na veliku zalost i ona i ja smo jedina deca koje imaju, ostace nam jos 2 stana i 2 kuce. Stvarno ne razumem ljude koji ne mogu da se organizuju kao mi!!??

   3
   11

   Podelite komentar

  • Crni

   @sova

   Bravo ti spadas u izdrzavano lice i verovatno ti kredit nije potreban. Slazem se sa sovom i nasim Narodom koji kaze dug je zao drug i jedini kredit koji ima smisla je stambeni da bi se resilo bitno, zivotno pitanje. Sve ostalo je u najvecem broju slucajeva nepotrebno.

   6
   0

   Podelite komentar

 • Ccc

  Ne .Radije bih da putujem

  21
  2

  Podelite komentar

Google preporuke