• 0
 ≫ 

Mask počeo s prodajom vila, ne želi da ima nepokretnu imovinu

 ≫ 

Kao i uvek, šef Tesle je o svojima planovima prvo obavestio pratioce na Tviteru...

  • 0
Elon Musk, Ilon Mask, kuća, vredna 80 miliona dolara

Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Kako prenose svetski mediji, prvi čovek Tesle, Ilon Mask, počeo je izgleda da ispunjava ono što je napisao na Tviteru, a što je njegovu kompaniju skupo koštalo.

Naime, Mask je 1. maja objavio tvit da prodaje svu nepokretnu imovinu, to jest da neće posedovati kuću. Prema nekim izvorima, američki milijarder je navodno stavio dve kuće na prodaju, u Kaliforniji.

Mask za dve vile u Los Anđelesu, traži 39,5 miliona dolara, a jedna od njih je ranije pripadala slavnom glumcu Džinu Vajlderu, pa je vrednost samim tim veća. Šef Tesle je ovu luksuznu imovinu kupio 2013. godine. Međutim, nije dovoljno samo imati para za nju.

Mask je na Tviteru, svojoj omiljenoj društvenoj mreži, ponovo napisao da "vila ne sme biti srušena, niti sme da izgubi dušu". Obe vile je, inače, platio 24 miliona dolara.

Za kuće u Los Anđelesu navedeno je da ih "prodaje vlasnik", a ne agent za prodaju, što je neke navelo da se zapitaju da li je Mask ozbiljan u ovoj nameri, ili je možda sajt Zillow, na kojem su osvanuli oglasi - hakovan, napominje BBC.

 

Video: Ilon Mask, biznismen i genije koji planira da pravi grad na Marsu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>