• 11
 ≫ 

"Ne zida se kuća od krova": Zbog neobične kuće na Banovom brdu usijao se Tviter

 ≫ 

Pišite nam u komentarima da li ste vi vlasnik neke neobične nekretnine ili primećujete takve u svojoj okolini...

  • 11

Malo gde ćete videti toliko različitih kuća kao i u našoj zemlji: počev od veličine, stila, boja, načina gradnje. Tek ponegde se komšije "dogovore" pa rade u istom maniru, a Srbija generalno vrvi od neobičnih kuća.

Krajem prošle godine smo pisali o jednoj takvoj kućici na Banjici, koja je nikla na krovu višespratnice, verovatno više radi štosa, jer nije poznato da li neko živi u njoj niti da li je optimalo izvesti tako nešto. Ovih dana pažnju nam je privukla još jedna neobično građena kuća.

Fotografiju je postavio jedan korisnik Tvitera, a kuća se nalazi na Banovom brdu, iznad Šumarskog fakulteta. Tu informaciju su, naime, podelili drugi tviteraši što znači da su je mnogi zapazili. Ono što je neobično u vezi sa njom je što je "zidana od krova".

Usledili su razni komentari ispod posta:

Od "Ovo je genijalno", preko "Tradicionalni primer anti-zombi gradnje", pa do "Tako Grci grade".

 

Ovako izgleda još jedna neobična kuća na Voždovcu. Kakav je vaš komentar na ovu neobičnu kuću i da li viđate slične u svom okruženju?

Voždovac, graditeljstvo, građevina, zgrada na ćošak

Voždovac / Foto: Telegraf

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    16. septembar 2020 | 16:56

    Umjesto da ovo ruglo sakrivate od očiju javnosti i ostatka svijeta, vi još i reklamirate! Pa ovakav nakaradluk i gradnja bez ikakve kontrole i posljedica, tj inspekcijskih kontrola, se ne moze viditi ni u Indiji ili Pakistanu! Znači ova drzava je rasulo teško! I onda se čudite, što ljudi sa strane gledaju na srbiju kao na zaostalu zemlju, a ovakva rugla se grade po glavnom gradu!

  • Vodolijax

    16. septembar 2020 | 11:30

    A kako se popnu u stan......ne vidim nigde stepenište ili onaj ko tu živi ne ide nigde.......

  • Jasim

    16. septembar 2020 | 12:28

    Koliko znam i zidovi drze kucu cvrsto tako da ne verujem nesto u ova 6 stubica nek im je sa srecom, Avganistan ,Pakistan pa Balkan

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>