• 0
 ≫ 

Sa osiguranjem domaćinstva asistencija je 24/7

 ≫ 

Važno je imati prijatelja, a ako kao prijatelja imate Triglav osiguranje, imaćete snažan oslonac. Kada vas zadesi neočekivan i neprijatan događaj kao što je izliv vode iz instalacija, požar, poplava, provalna krađa, grad ili oluja, svaka pomoć i podrška su dobro došli

  • 0
Građevinska Inspekcija inspektor, renoviranje, rekonstrukcija, zgrada

Foto: Shutterstock

Triglav osiguranje prilikom zaključenja polise za osiguranje stana ili kuće svoje osiguranike podseća da im je dostupna podrška 24 sata 7 dana u nedelji. Kada se dogodi neki od pomenutih neprijatnih događaja, čak i tokom noći, možete nazvati i dobiti pomoć. Po pozivu na vašu adresu doći će stručna ekipa koja će odmah zaustaviti dalja povećanja štete i izvršiti popravku.

Ova asistencija podrazumeva organizaciju intervencije stručnih lica (električar, vodoinstalater, bravar, staklar i tako dalje).

Ukoliko vaš stan nakon ovakvog događaja nije podesan za stanovanje, osiguranje pruža i pokriće troškova nužnog smeštaja.

Osiguranici imaju na raspolaganju Korisnički kontakt centar gde se pozivom na broj 011/3305 150 mogu dobiti sve relevantne informacije o procesu zaključenja paketa domaćinstva.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari