Najveća kompanija za nekretnine na svetu ušla na tržište Srbije

Svaki građanin može videti ko su posrednici koji na legalan i transparentan način obavljaju delatnost, kao i licence za posredovanje u prometu nekretnina

Komentari

 • Milena

  A baš sam malo pre pročitala kako je posao agenta za nekretnine sve popularnije zanimanje. Ipak, ja bih se držala domaćih agencija, koje bolje poznaju naše tržište. Dva puta sam menjala stan i selila se, i oba puta preko Solisa. Nemam baš poverenja u ove strance. Nikada ne bih rizikovala sa njima.

  2
  0

  Podelite komentar

 • Top*

  Koja stvar! Ovo ima mnogo implikacija a vi nam ustvari mažete oči zbog raznih talova i peocenata provizije. Što ih niste uslovili da prvo otvaraju firme umesto trgovina i to u južnoj polovini Srbije od linije Kuršumlija — Bela Palanka pa sve do Vranja i makedonske granice da se ojača privredno i biološki taj deo zemlje! Ne! Vaše je samo da prodate i uzmete pare a gde će kupac ulagti pare to je njegovo. Pa naravno da će ulagati tamo gde ima više ljudi — što bi on brinuo o strategijskoj bezbednosti zemlje kad nećete vi!? Po ekonomskoj i demografskoj politiki kao da se severna polovina Srbije odvojila od jugžne polovine. Razmislite o ovome!

  0
  0

  Podelite komentar

Google preporuke