Da li smete uopšte da radite u stanu? Šta kaže zakon, a šta komšije?

Ukoliko ste knjigovođa, možete da radite i u stanu, ali stomatolog mora u poslovnom prostoru koji je za to namenjen

Komentari

 • Nebojsa

  Da drzava hoce resila bibsve za 30 dana. Sve stomatoloske i druge zdravstvene ordinacije bi se iselile ODMAH iz stanova u poslovne prostore u prizemljima zgrada. Ali to nije slucaj. Imamo u zgradi 2 zubara i jednog oftamologa.I zabole ih za sve i prljanje zgrade bacanje smeca, krvavih maramica po ulazu.NEMATE KOME DA SE ZALITE.

 • Nije dobro regulisano

  Ulaz sa 8 stanova, u jednom škola za jezike. Zvone na domofon kome god stignu u svako vreme, razvaljuju ulazna vrata, žvrljaju po zidovima, zaglavljuju prekidače za svetlo, pa pregori automat, a po zakonu plaćaju isto za održavanje zgrade kao i drugi stanovi. Ostave razvaljena ulazna vrata otvorena, pa onda uđe neko, izvrši nuždu. Otvorena vrata bila, pa su nam ušli i u podrume, uselili se tamo, zapalili nešto da se ugreju, izazvali požar u zgradi.

 • VP

  Komšija završio primenjenu umetnost i u stanu iznad mene povremeno izrađuje nešto (kaže "bavi se umetnošću"), lupa, struže, tandrče, a ja dok se on bavi umetnošću, ne mogu ni da spavam, ni da sedim u stanu, a ne daj Bože da želim nešto da radim onlajn, na pr. da držim časove, od njega je nemoguće. Ako ga prijavim, možda kad stigne policija baš onda neće lupati. Može se raditi od kuće ako ne smetate nikome, ako ne dolazi veliki broj ljudi. Ako su na pr. saloni za ulepšavanje ili masažu zbog epidemije zatvoreni, onda ne smeju da rade ni od kuće.

 • Đoda

  Ko će ovo ko će ono, pa vi stanari, i tako ste stanove kod Miloševića pokupovali za BOX cigareta, za 100-200 maraka.

 • 534

  A ko će čistiti za svim tim ljudima koji će defilovati kroz zgradu? Ko će popravljati lift koji će sd višestruko više koristiti? Ko će plaćati zajedničku struju čija potrošnja će se povećati? Ko će plaćati zajedničku vidu koja će se takođe povećati? Itd, itd... Zna se čemu služi stan a čemu lokal. Moj prijatelj živi u zgradi gde je na prvom spratu laboratorija. Da li iko može da zamisli koliki je broj nepoznatih ljudi koji svakodnevno tabanaju po zgradi i šta oni sve ostave po stepeništu? Rade po stanovima kako bi im komšjje plaćale struju i vodu jer su računi za rad u normalnom lokalu višestruko veći.

  • Dobro je

   @534

   Da nije radio u nekoj klaonici taj sa prvog sprata.😀

  • Advokat

   @534

   Ti zato kupi kucu u selu. Posto mi tako i delujes

 • aleksa

  Ne sme u salonu zbog korone a ne sme ni u stanu, mora da ga premameni u salon i onda neće smeti u tom salonu. Odlično smišljeno.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke