• 1

Evo je, bukvalno najgora kuća u ulici: Krov prokišnjava, prozori razbijeni, promaja, a cena 60.000 €

Da li biste dali za ovo novac?

  • 1
Kuća šupa prodaja 37913 Avoca Avenue, Zephyrhills, FL 33541 Foto: yourmainagent.com

Oglas za kuću u kome iše da krov prokišnjava, podovi škripe verovatno ne bi privukao pažnju nikog ko ceni svoj novac.  Ali, ako pored toga, u njemu se navodi i da je to bukvalno najgora kuća u ulici. Verovatno će mnogi bar kliknuti da vide o čemu se zapravo radi.

Izgleda da je upravo na to računala agent za nekretnine Filipa Mejn iz Floride.

- Evo je, doslovno najgora kuća u ulici - započela je svoj opis.

Prodavac je odradio težak posao čišćenja ove kuće površine 250 kvadratnih metara, trebalo mu je samo sedam kontejnera, a sad vi možete preuzeti dalji posao.

Krov prokišnjava, podovi škripe i promaja je svuda, ali ova kuća s tri spavaće sobe i jednim i po kupatilom ima koncept otvorenog prostora. I pritom mislim da je unutrašnjost otvorena eksterijeru jer je nekoliko prozora razbijeno. U kuhinji je veliki prozor kroz koji sunce obasjava... I to je zapravo sve.

- Odlična stvar za nekoga ko voli da čita i naručuje hranu za svaki obrok -

"Znam da ste čuli za odvojenu garažu, ali jeste li ikad čuli za odvojene temelje? Jer to ćete naći u dodatnoj sobi na desnom kraju kuće. Ako vam treba lokacija za snimanje postapokaliptičnog filma sa zombijima, našli ste je. I ne zaboravimo na dimnjak koji savršeno opisuje kako se osećamo nakon 2020. godine - na rubu propasti i bez cilja (bukvalno, jer u kući nema kamina)", nastavila je Filipa.

Izgleda da je verno opisala zdanje čija je cena oko 58.000 evra, a nalazi se u gradiću Zephyrhills na Floridi koji ima nešto više od 15.000 stanovnika.

Filipin oglas je postao viralan i nasmejao mnoge, a neki su joj dali i komplimente za odličan pristup marketingu.

"Ponekad je najgora kuća najbolja nekome ko želi da je sredi", "Apsolutno savršeno! Volela bih da su svi oglasi ovako iskreni", "Prijatelj je bio uspešan agent za nekretnine, a njegova metoda je bila 'kupi najgoru kuću u najboljem kvartu'", pisali su.

Video: Dvorac koji krije velike tajne: Izgradio ga čuveni srpski junak koji je oslepeo na Solunskom frontu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>