• 11

Garsonjeru koja je toliko mala da je krevet iznad sofe, prodaju za 150.000 evra!

Kažu da je ovo savršena investicija

  • 11
garsonjera u  Bristolu

Foto: Connells

Mala garsonjera, toliko mala da je krevet iznad sofe prodaje se za neverovatnih 150.000 evra u centru Bristola. Prvobitno ju je vlasnik stavio na oglas i davao za 170.000 evra, ali je ubrzo smanjio cifru.

Potencijalni kupci neće jednostavno moći da priđu krevetu. Naime, ovaj prostor ima spavaću sobu praktično iznad dnevnog boravka, a posle gledanja televizije, sa srećom neka bude odlazak u krevet. Mnogi se već pitaju koji bi najbolji ili najlakši način bio da se ode na spavanje, a da niste orao.

Kuhinja se takođe nalazi tik uz krevet.

Agent za nekretnine iz kompanije Konles, koji prodaje ovaj stan, opisao ga je kao "zaista jedinstvenu priliku“ za posedovanje "moderne garsonjere" usred grada.

Dodali su i ovo: "Savršeno je pozicionirana među nekim od najslavnijih bristolskih restorana, barova i lokalnih atrakcija, pozorišta i umetničke galerije".

- Ova nekretnina može se pohvaliti savremenim dekorom; sa belim kuhinjskim jedinicama visokog sjaja i kvalitetnim integrisanim aparatima, proporcionalnom i modernom tuš kabinom, kao i neverovatno dnevnim boravkom". Da, uistinu je neverovatan.

"Savršeno ulaganje za početnike, perspektivna investicija za kupce ili idealan dom za profesionalce", piše dalje u oglasu.

Ispod oglasa su počeli da pljušte šaljivi komentari pa je jedan od njih: "Sto pedeset hiljada da vam krevet bude spušten iznad vašeg kauča u vašoj kuhinji. Mora da se neko šali".

Ovo nije prvi put da je maleni stan izašao na tržište sa takvom cenom, prošlog meseca je garsonjera u Londonu koja nije imala krevet bila navedena na listi za 900 funti mesečno.

Jedna druga, za koju se činilo da nije veća od baštenske šupe, koštala je 499.950 funti.

Video: Iran predstavio svoju prvu hotelsku kapsulu: Cena jedne kreće se i od 1.000 evra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>