Kako prodati dotrajao stan koji nije na top lokaciji, a biti u plusu? Uvećajte šanse uz 5 saveta

Tačno je da na tržištu nekretnina u Srbiji trenutno više dominira potražnja, nego prodaja, ali to ne znači da je lako prodati svaki stan

Komentari

 • mama

  Mi smo jako veliki amateri u kupoprodaji nekretnina.

  8
  1

  Podelite komentar

 • Joja sa Kozare

  Znaci po Srpski.Kako nekog zajebati ?

  12
  1

  Podelite komentar

 • Nenad

  U Svedskoj se eventuelni kupci i prodavci ne srecu sve dok se ne odredi ko na kraju kupuje,do tada sve poslove obavlja agent,prodavac se tu nista ne mesa.

  16
  4

  Podelite komentar

  • Lopovi

   @Nenad

   Dobrih agenata ima mali broj. Uglavnom su to bahati kulovi, mrzovoljni, bez vestina komunikacije i imalo savesti. S druge strane, nije mi jasno zasto ljudi kada prodaju ili iznajmljuji stan ne stave oglas u privatnoj reziji vec ih, bukvalno, mrzi da se iscimaju par puta nedeljno da obidju stan sa intetesnom stranom i tako ustede svima od 200-5000€. Pritom, agencija vam nista ne garantuje ukoliko napravi neku fatalnu gresku. Samo se setkaju, pricaju gluposti i javljaju na telefon dok ne dobiju novac. Posle toga ih nema nigde ako dodje do nekog problema.

   15
   1

   Podelite komentar

  • brico

   @Nenad

   Zato sto je grad pun kriminalaca, lopova, lazova i slicnih prevaranata sa kojima sigurno ne zelite da se sretnete, pogotovo ako vrsite kupoprodaju nekretnine.

   4
   0

   Podelite komentar

 • Srki

  Nađeš neku budalu, i prodas mu dotrajao stan eto vam savet, kratko ali ebitacno

  8
  6

  Podelite komentar

 • Larva

  Agencija i profi fotografi?! Pa na većini sajtova gde su agencije "preuzele" stanove i oglašavaju ih fotografije izgledaju kao da su ih slikali bojlerom iz 1975. godine.

  30
  4

  Podelite komentar

  • Fotograg

   @Larva

   Ima i tu nesto. Dok sam trazio posao kao fotograf, zvao sam agencije i nudio im za 5eur po stanu da dobiju lepe i pristojne fotke. Mislite da se neko javio? Posle sam razmisljao zasto je to tako i dan danas. Nase trziste je i dalje primitivno sto se tice estetike. To se vidi na svakom kvadratnom metru ovih prostora u svakoj sferi. Ljudima nije bitna lepota okruzenja vec cisto prezivljavanje i neki lazni osecaj luksuza koji se dobija jeftinom sminkom. Tako je i sa fotografijama stanova. Malo ih ima da su kvalitetne jer kupcima nije to nije bitno. Samim tim prolaze fotke snimljene "digitronom", mutne, nejasne, pogresno rotirane, tamne itd.

   9
   1

   Podelite komentar

 • Ja

  Dajte nam ideju kako kupiti, jer lako se prodaje nasledjena imovina, ali brale moj, hajde ti kupi u danasnje vreme, osim da nisi kriminalac i političar. Dajte tu magiju, nefilozofirajte, jer kad imaš lako je prodati, ali kad nemas, hajde,kupi!

  41
  4

  Podelite komentar