Svi bi odmor kraj vode: Raste broj rezervacija za smeštaj na "našem moru", splavovi kao iz bajke

Nalazi se u prirodnom zavoju kanjona reke Drine, između Bajine Bašte i Višegrada, koji je poslednjih godina takođe veoma popularan među domaćim i stranim turistima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika D
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mk

    07. maj 2021 | 07:22

    Bili smo pre par godina. Na zalost slike su jedno a stvarnost nesto sasvim drugo. Potencijal je tu da to bude predivna destinacija ali smo mi kao nacija doveli do toga da je prava slika susta suprotnost. Privatan smestaj nije skup mi smo iznajmili stan u sklopu neke kuce za dvadeset eura za nas troje. Jezero lepo izgleda ali nema nikakvu plazu sem pontonske koja je na zalost uvek puna smeca.Mi smo cak imali situaciju da je vece pre organizovano dobrovoljno davanje krvi sa sve volom i pevaljkom do jutra a ostatke kao sto su rukavice, maske pa cak i igle su pobacane svuda pa nam je dete naslo jednu iglu u decijem delu pontonca .Vise nam nije pal na pamet da se kupamo.Sto se tice setnje kroz nacionalni park na zalost nema tu nekih staza vec samo put za auto i milion malih deponija uz put koje kvare maksimalno sliku lepote. Sto se tice jezera bitna informacija je da je malo malo preplavljeno plasticnim flasama iz obliznje fabrike za preradu plastike sa strane komsija nasih. Ljudi koji odrzavaju jezero imaju mehanizaciju za vadjenje i to efikasno i brzo rade al kad jednom vidite slika je vec urezana u memoriju.u koliko zelite da posetite okolne atrakcije kao sto je tepih livada i slicno a niste kolima ne postoji nikakav vid prevoza , nas to nije sprecilo i otisli smo peske uzbrodo dvanaset kilonetara sa detetom na grbaci. Nama je to bilo zanimljivo al nekom drugom ko nije fizicki spreman to znaci da je vezan samo za samo mesto gde nema bas sta da se vidi.

  • ✌️

    06. maj 2021 | 18:51

    30- 60€ ,dan u Egiptu, jedes i pijes ceo ,dan.

  • D

    06. maj 2021 | 15:47

    Samo mi nije jasno otkud ovom narodu pare.Prosvetni radnik sa svim uslovima odlazi sa 32000 u pemziju