• 12

Prodaje se vila u srpskom Gradu vina: Ima teniski teren, balon, roštilj i garaže koje mogu biti kanc

Konkurencija je velika, ali jedno je sigurno - u doba kovida svi žele izolaciju, svoju oazu mira, slobodu. Iako mnogi korisnici Fejsbuka pitaju za cenu kuće, vlasnik je za Telegraf Biznis potvrdio da bi želeo lično da se vidi sa potencijalnim kupcem, kako bi utvrdili cenu

  • 12
Aleksandrovac, kuća na prodaju

Foto: Facebook/Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga/Бобан Прибановић

Tokom krizne 2020. došlo je do procvata nekretnina i domaćeg turizma, budući da su se naši građani masovno okretali banjama, planinama i manjim mestima u Srbiji, usled blokada vezanih za putovanja.

Praktično od prošlog leta, potražnja za kućama i vikendicama (posebno sa bazenom i dvorištem) je pojačana, pri čemu su cene u jednom momentu dostigle maksimalne nivoe, u odnosu na period pre krize.

Naša zemlja, generalno, obiluje prirodnim lepotama, raznim vrstama smeštaja, kućama koje su rustične, ali i moderne, luks hotelima, SPA centrima... Konkurencija je prilično velika, ali jedno je sigurno - u doba kovida-19 svi žele izolaciju, svoju oazu mira, slobodu.

Ipak, ako želite da se vaša nekretnina istakne, morate ulagati. Trenutno je na prodaju impozantna kuća iz Aleksandrovca, gradskog naselja u Rasinskom okrugu, smeštenog u kotlini između ogranaka Kopaonika, Jastrepca i Goča.

Kako se navodi u okviru FB grupe "Nezavisne Narodne Novine Rasinskog Okruga", kuća je na potezu iznad Veterinarske stanice, površine 200 kvadrata. "U odličnom je stanju, na dva sprata, ima dva kupatila, terasu i prelepo dvorište sa 5 ari placa i zidanim roštiljem".

Kako je posebno naglašena potreba kupaca da imaju vikendice sa bazenom i terenima, ova nekretnina to delimično ispunjava. Naime, uz kuću se nalazi balon hala i otvoreni teniski teren.

Takođe, vila iz Aleksandrovca poseduje dve garaže koje se mogu pretvoriti u poslovni prostor, površine 100 m2. Naglašeno je da "nije obavezna kupovina u paketu, tj. moguće je kupiti samo kuću ili samo balon hala i teniski teren".

Iako mnogi korisnici Fejsbuka pitaju za cenu kuće, vlasnik je za Telegraf Biznis potvrdio da bi želeo lično da se vidi sa potencijalnim kupcem, kako bi utvrdili cenu. Inače, mnogi koji danas postavljaju oglase kuća na prodaju - neretko kažu da cena može biti stvar "dogovora", odnosno nema fiksne cifre.

Video: Ribar postao milioner preko noći: Dok se šetao pored obale mora, naišao je na pravo blago.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    Moze i cela Zupa ma prodaju.Samo nece niko da je klpi

  • Tina

    Kuca je prelepa 😍 Blago onom ko ima para da je kupi...

  • Veteran

    Čemu služi..!?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke