Ruža vetrova, plan, razuđenost, kamen, drvo: 10 stvari o kojima se ne pazi kad se gradi na planinama

Novina je da se na objektima ne dozvoljava potpuno malterisanje fasade, njen malterisani deo može biti samo 50 odsto ukupne površine, dok ostatak mora biti drvo ili kamen - da li se to poštuje?

Komentari

 • Goran

  Kupio pre par godina 2 apartmana na Zlatiboru u izgrađenim delu nedaleko od centra. Svake godine se dograđivalo i na kraju su posekli svu šumu u okolini i porušili sve kuće i manje zgrade i grade šestotospratnice. Prodao oba apartmana i više ni turistički na Zlatibor. Opšti haos. Valjda smo jedina zemlja u kojoj je na 1000 metara nadmorske visine vazduh zagađen.

 • Zis

  Zlatibor je uništen,podseća me na Budvu .

 • crno

  Dzaba vi prica te .... radi ko kako hoce i gde hoce ... a onda za profit putuje u Austriju i Svajcarsku i prica kako je tamo kod njih sve lepo i uredno

 • Mladen

  Grozno je, Zlatibor je postao ruglo divlje gradnje , mesto gde se okupljaju novopečeni skorojevici . Poznajem dosta osoba koje poseduju nekretnine na Zlatiboru , zapitam se pa odakle ? Bespravna gradnja je uzela maha, svi prirodno zaštićeni parkovi , planine, reke su na udaru ove nove skorojevicke Elite . Plan da se stane tom na put i da se to poruši i očisti verovatno neće nikad biti usvojen . Džaba su naši preci nam stvarali Državu Srbiju , bićemo žedni i gladni u sopstvenom smecu , prirodu unistavamo na svakom koraku .

 • Tony

  Nisu investitori za nista krivi nego oni koji im dozvoljavaju gradnju,njih prozivajte

  • Ana

   @Tony

   Unistili su i ono malo sto nam je ostalo od prirode...NEDAMO TARU!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke