• 3

Na istorijskoj lokaciji, između Kneza Miloša i Bulevara niče TLD zgrada: Panoramski pogled, sale...

U planu je da projekat bude završen početkom 2022. godine

  • 3
TLD Belgrade

Foto: MPC Properties

U samom srcu prestonice na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra niče nova poslovna zgrada. 

Reč je o prostoru koji je već neko vreme prazan, a u neposrednoj je blizini najvažnijih državnih i gradskih institucija, među kojima su i Narodna skupština Republike Srbije i Skupština grada Beograda.

TLD Belgrade je moderna, poslovna zgrada A kase, a ovaj savremen poslovni objekat poseduje 8.300 kvadratnih metara za izdavanje na ukupno 9 spratova i podzemnu garažu na dva nivoa.

TLD Belgrade svojim zakupcima nudi veliku fleksibilnost prilikom uređenja kancelarija i podele prostora, a uzimajući u obzir sve njihove potrebe i osiguravajući najbolja tehnička i dizajnerska rešenja. Dodatna prednost je ta što sam enterijer uključuje i posebno uređene zone za odmor i relaksaciju koje imaju za cilj da zaposlenima omoguće kvalitetnu razonodu i predah, ali i pruže priliku da u prijatnom ambijentu razmenjuju iskustva i ideje.

U prizemlju ovog poslovnog objekta nalaziće se i moderne konferencijske sale, kako bi korisnicima objekta omogućile dodatnu podršku u radu i komfor u realizaciji dnevnih zadataka i sastanaka. Takođe, TLD Belgrade će svojim stanarima ponuditi i luksuzne kafiće i restorane uz direktan prilaz sa najpristupačnije raskrsnice u gradu.

TLD Belgrade je prepoznatljiv i po impresivnom panoramskom pogledu koji gleda direktno na Skupštinu, Pionirski park i Trg Nikole Pašića.

Ovaj poslovni objekat, samo je jedan u nizu koji se nalaze u portfoliju kompanije MPC Properties, najveće regionalne kompanije za razvoj i upravljanje nekretninama koja poseduje i UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Mercator Centar Beograd, Immo Outlet Centar, kao i poslovne centre UŠĆE Tower One, UŠĆE Tower Two i Navigator Business Complex ali i mnoge druge office i retail projekte građene po najvišim svetskim standardima.

Projekat TLD Belgrade u planu je da bude završen početkom 2022. godine.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    10. jun 2021 | 16:53

    Pa zgrada već postoji. Samo treba da se završi.

  • Gačićeva

    10. jun 2021 | 16:55

    Danas sam provela 4h u gradu. Vukov spomenik, Savski trg,Nemanjina ulica. Sve beton i beton!!! Neka nekada zasade i neko drvo!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>