Stanovi u Beogradu koji kvare statistiku: Košta 3.046 po kvadratu, a ode za 2.691 €, u čemu je caka?

Najluksuzniji stanovi ponekad i ne oglašavaju u oglasnicima, nego se njihova prodaja vrši direktno

Komentari

 • AcaBg

  Jedan od gradova sa najzagađenijim vazduhom na svetu, prljavština i smeće na sve strane, nema metroa, nelegalna gradnja na sve strane, pola grada bez kanalizacije, a cene običnih šupi u centru grada kao u Parizu, Njujorku, Sidneju... Najskuplje cene po kvadratu imamo u Evropi! U strogom centru Beograda stan od 50 kvadrata ne može da vredi preko 35.000 evra, ako se vodimo nekim realnim merilima. Za trosobni "luksuzni" stan na Vračaru ili na Dorćolu izdvojiš koliko i za solidnu kuću na samoj obali mora u Grčkoj.

  9
  2

  Podelite komentar

 • Vlado

  Meni su najsmesniji oglasi gde se nude ti kao lux stanovi. Ti toboznji luksevi cesto imaju pvc plasticne prozore. Lux stan mora da ima prozore od aluminijuma. Takodje,u tim luksevima poredjaju najjeftiniji namestaj, samo da stan bude sto puniji, najjeftiniji ali nov. Keramiku i slavine sa buvljaka ali nove. Laminat umesto parketa. Prodaju suterene na Vozdovcu za 2000 evra po kvadratu a na Vracaru za 2500. Kao da je neko tolika budal,ali to je po onoj narodnoj APP(ako prodje prodje). Nista ne kosta da probaju da vacare. I pogodno je sto su mnogi oglasi da se postave na internetu besplatni. Kad bi se ti oglasi placali onda bi i bilo mnogo manje tih lukseva u oglasima.

  3
  1

  Podelite komentar

 • Goran

  Ne idem na selo dzaba da mi daju novu kući i 10 hektara zemlje sa komplet mehanizacijom i stokom.. Ko je lud da rinta.. Imaju korporacije koje se bave poljoprivredom...A ko voli nek izvoli..

  1
  3

  Podelite komentar

 • Helena

  Puknuće taj balon naduvani pa da vidimo posle...

  3
  0

  Podelite komentar

 • Zoki

  Ima ljudi koji pošteno dosta zarađuju i u mogućnosti su da sebi i svojoj porodici priušte luksuzne stanove-apartmane. Neka je sa srećom svakome i samo neka se gradi. Ne treba odmah i svakoga gledati kao lopova i prevaranta.

  11
  6

  Podelite komentar

 • Гаги

  Прање нелегалних пара...

  11
  3

  Podelite komentar

 • Vuk

  Koji LUDAK plati toliku cenu?! Još malo MOLIT ĆE DA IM NEKO PRODA KUĆU NA SELU!!! Već sada 12.06. Kuće polako DIŽU CENU, kako mi kažemo popularno u Vojvodini, BLATARA NEMA ISPOD 20000 EURA, dao Bog da bude 40000. Veoma BRZO će te iz GRADOVA BEŽATI!!!

  7
  8

  Podelite komentar

  • X

   @Vuk

   i sta da rade na selu ?!??! Onaj ko nikad nije kopao nece ni kopati .. u vojvodini nemozes naci radnika za plastenik ili da oberes jabuke...ako platis malo niko nece da radi ..ako platis dobro nemas ti interesa za sta ti se mucio ?!??! pukli smo

   11
   0

   Podelite komentar

 • Zeljko

  Pa caka je u tome sto ste postali saradnici ispiranju para....

  15
  1

  Podelite komentar

 • Саша

  Цака је БЕЗВЛАШЋЕ!

  11
  4

  Podelite komentar

 • Zoki V.

  Možda se preselim kod braće Grka, tamo su plate i preko 600 vere.

  15
  3

  Podelite komentar