• 0
 ≫ 

Prve fotografije luks Aston Martin penthausa: Nalazi se u Majamiju, u zgradi sa više od 60 spratova

 ≫ 

U proces gradnje uključene su bile i firme "Revuelta Architecture", sa sedištem u Majamiju, i "Bodas Mian Anger", iz Argentine

  • 0
Penthouses created with luxury car maker Aston Martin Foto: Aston Martin Residences / Ferrari / Profimedia

Penthaus je kategorija stana posebno popularna u poslednje vreme, jer je pandemija "primorala" brojne ljude, s dubljim džepom, da sebi stvore raj od doma.

Kako dobar deo 2020. vrhunsku uslugu nisu mogli da dobiju u hotelima i luksuznim apartmanima širom sveta, usled mera karantina i korona-blokada, tako se javila potreba za kreiranjem svoje oaze.

Uglavnom je reč o otmenim penthausima sa bazenom, đakuzijem... Ipak, luksuzni brend automobila, Aston Martin, svojim projektom je uspeo da nadmaši mnoge svetske zamisli.

O ovom penthausu priča se godinama unazad, a sada je poznato i kako izgleda iznutra. Kupac luks penthausa dobija i ključeve od modela automobila Aston Martin Vulcan, lansiranog 2015, sa dvoja vrata i dva sedišta.

Novi kompleks apartmana britanskog brenda nalazi se u Majamiju (Florida, SAD), i nosi naziv "Aston Martin Residences". Ima više od 60 spratova, i mada se projekat vodi pod brendom Aston Martin, nisu svi delovi zgrade dizajnirani od strane ove kompanije.

U proces gradnje uključene su bile i firme "Revuelta Architecture", sa sedištem u Majamiju, i "Bodas Mian Anger", iz Argentine. "Aston Martin Residences" ima čak 391 apartman, privatne lobije, fitnes centre, i gleda na zaliv Biscayne Bay.

Video: Naličje operacije Bugatti-Rimac: Nemci kontrolišu većinski paket hrvatske kompanije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>