• 1

BW Aurora i BW Arcadia – stanovi useljivi na jesen uz kamatu od 1,99% u prvoj godini otplate

Stanovi u ove dve zgrade opremljeni su kvalitetnim kuhinjskim i kupatilskim ugradnim elementima, kao i garderoberima, tako da je za transformaciju stana u dom potrebno da ga opremite uređajima, nameštajem i omiljenim detaljima

  • 1
BW stanovi

Foto: Predrag Vučković

Da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se Belgrade Waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama BW Arcadia i BW Aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita.

BW Arcadia i BW Aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini Savskog parka, na par minuta lagane šetnje do Sava Promenade, Galerije i Kule Beograd, novog simbola prestonice. Stanarima pružaju sadržaje poput recepcije, podzemne garaže, unutrašnjeg dvorišta, dečijeg vrtića, prodavnica, kafića i restorana, a najbolje od svega je što su useljive već ove jeseni. Stanovi u ove dve zgrade opremljeni su kvalitetnim kuhinjskim i kupatilskim ugradnim elementima, kao i garderoberima, tako da je za transformaciju stana u dom potrebno da ga opremite uređajima, nameštajem i omiljenim detaljima. Kako bi useljenje što manje uticalo na kućni budžet, kamata od 1,99% tokom prve godine otplate kredita biće veliko olakšanje u ovom periodu. Ova jedinstvena ponuda važi za sve kupce stanova u BW Arcadia i BW Aurora koji kupoprodajni ugovor potpišu posle 10. septembra i isplate ga u celosti najkasnije do 30. decembra 2021. godine.

BW stanovi

BW Aurora/ Foto: BW

Radovi na izgradnji idu pre roka

Interesovanje za stanova u BW Arcadia i BW Aurora je veliko, između ostalog i zbog funkcionalnosti stanova, modernog dizajna, prelepog pogleda na grad i na zelenilo Savskog parka. Zbog velike potražnje, radovi na izgradnji Belgrade Waterfront-a su ubrzani, pa nas do kraja godine očekuje i završetak stambene zgrade BW Terraces, i to nekoliko meseci pre roka. Zahvaljujući ubrzanim radovima, blizu 1.500 porodica dočekaće novu 2022. godinu u svojim domovima u Belgrade Waterfront-u. Neki od stanara već duže uživaju u svim prednostima života u najatraktivnijem gradskom naselju, a 620 stanova u BW Arcadia, BW Aurora i BW Terraces biće useljeni u mesecima pred nama.

Zahvaljujući kreditima kreiranim baš za Belgrade Waterfront, pored kredita sa kamatom od 1,99% u prvoj godini otplate stanova u zgradama BW Arcadia ili BW Aurora, svi zainteresovani mogu zatražiti pozajmicu banke za nov životni prostor u ranoj fazi izgradnje zgrade i to uz mesečnu ratu već od 499 evra, dok se stan u okviru jednog od najvećih urbanističkih projekata u istoriji Beograda može kupiti već od 2.950 evra po kvadratnom metru.

BW stanovi

BW Aurora/ Foto: BW

Osim toga što su stanovi u Belgrade Waterfront-u idealni za stanovanje, oni su i izvanredna investicija. Prema podacima sa tržišta nekretnina, upravo stanovi u ovom naselju izdaju se najbrže i po najvišim cenama.

BW stanovi

BW Arcadia/ Foto: BW

U Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a na Sava Promenadi u petak, 24. septembra, od stručnjaka za kredite moći ćete da dobijete informacije o uslovima kupovine uz pozajmicu banke, a od prodajnih savetnika podatke o aktuelnoj stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a. Registrujte se na belgradewaterfront.com i zakažite svoj termin.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>