Pregradio lođu, stavio krevet i izdaje prostor kao spavaću sobu: Cena zapanjila Novosađane

Cene su drastično skočile, bilo da je reč o prodaji ili izdavanju stanova, i vlasnici koriste svaku priliku da zarade... Ipak, 2022. trebalo bi da "ohladi" tržište

Komentari

 • Zorica

  Ova gramzivost,glad za novcem,bezdusnost ....be vidis nicem dobrom samo zlu. Ali Ima Tako prokleto gladnih ljudi pa ce I'm se vratiti kako su zasluzili

  20
  5

  Podelite komentar

 • Ništa čudno

  Pre par godina odem kao studentkinja da tražim sobu za iznajmljivanje.Odem u stambenu zgradu na Novom Beogradu u Jurija Gagarina po preporuci koleginice sa fakulteta.Malo je reći da sam se zabezeknnula! Studentkinja iz unutrašnjosti kojoj su roditelji kupili jednoiposoban stan je od terase 2x2,5 m napravila sobu za izdavanje, a dnevnu sobu je pregradnim zidovima od šper ploča podelila na tri dela kao tri tri zasebne sobe za izdavanje u koje staje samo fotelja na rasklapanje i mala komoda. Jedina spavaća soba u stanu je njena soba. Kuhinja - rešo, sudopera i maleni sto za 4 osobe. Ladno devojka izdaje ,,sobe" za stanovanje po 150 evra.

  23
  8

  Podelite komentar

 • Gera

  Ako ima budala koje ovo hoće da plate, zašto da ih ne odere?

  37
  3

  Podelite komentar

 • Bivši smrdigrađanin jednog smrdigrada

  Dok god ima ovaca za šišanje, biće i ovakvih ponuda. Tako nam je kad i dalje svi hrle u smrdigrade pune šarenih laža. To je lažni kapitalističko-komunistički san. Još uvek u gradovima može da se životari od uglavnom nerada, kirija, ili polu lažnim poslovima. Dok sa druge strane pravi zdrav i normalan život na selu je i dalje kao kuga. Svi beže od toga. Dokle će tako ne znam. Balans je odavno narušen, većina živi u smrdigradovima svih veličina. Da ne bude kasno posle za povratak građana na selo, tj beg iz smrdigradova.

  29
  7

  Podelite komentar

  • Srećan na selu

   @Bivši smrdigrađanin jednog smrdigrada

   Pred koronu nekih 1,5 godina ,,pukne" film meni i ženi, spakujemo stvari i decu i pravac njeno rodno selo u kuću babe i dede koja je zvrjala prazna. Renoviramo je uz pomoć šuraka i tasta. Milina Božja! Deca žive i uživaju.Pošli u lokalnu školu, ne mislim o prevozu, ne mislim o kiriji a ja I žena radimo svoj posao preko interneta - programeri smo,milina.

   36
   2

   Podelite komentar

 • Sremac

  Ludji su oni koji to iznajmeć

  14
  2

  Podelite komentar

 • lole

  Nije istina…napisano je da je bivsi stanar stavio krevet na terasu…oglaseno je kao garsonjera

  14
  2

  Podelite komentar

 • Rile

  Ovo s terasama i izdavanjem istih traje još od 80tih koliko ja znam lično na banjici. A kad već izdaju dali i porez plaćaju i prijavljuju iste.

  13
  10

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke