Kako je na planini nadomak Beograda kvadrat "otišao" na 1.000 evra?

Neki od benefita na koje "padaju" oni s dubljim džepom jesu, mimo same prirode, i smart sistemi, organske bašte, bazeni, SPA oaze

Komentari

 • Kaj

  Ja smatram da konstantnim forsiranjem ovakvih tekstova direktno ugrožavate nas podstanare. Samo čekam da lakome gazde počnu da dižu kirije

  13
  0

  Podelite komentar

 • Ljubana

  Mozda bi trebala da bude oko 600 - 700 najvise. Voda leti nestaje cesto ,losa kanalizacija a neki veci market poput Maxi ,Ideja ...ne postoji u Sopotu .Znaci snabdevenost losa U Sopotu nema velikih trgovina pa morate da odete za Mladenovac u kupovinu.

  11
  1

  Podelite komentar

  • max

   @Ljubana

   A Mladenovac je udaljen 100 km od Kosmaja, pa nije samo Sopot blizu, imas i Mladenovacku stranu kosmaja, do centra grada ti treba najvise 10 minuta. Pozdrav!

   2
   4

   Podelite komentar

 • BG

  90% ljudi ce izdrzati na Kosmaju samo dok se plase korone. 1000 eu je previsoka cena za Kosmaj, nema ni vode ni kanalizacije. Moj brat provede u vikendici maksimalno 10-15 dana leti, deca uglavnom vec nece sa njima, ili ostanu do 5 dana. Razmislja da je proda, ali ono sto je ulozio i suma koja mu se nudi, n ije isplativo. Dok petkom izadje iz Beograda u kolonama provede i po dva sata.

  23
  1

  Podelite komentar

Google preporuke