• 3

Biser Fruške gore oslikava ova kuća od 150 kvadrata: Ima bazen, idealna za poslovne prilike, i košta papreno

Nekretnina je uknjižena, grejanje je centralno na gas, a pristup objektu je asfaltiran

  • 3

Na padinama Fruške gore nalazi se Karagača, a na njoj i jedna zanimljiva kuća. Omogućava uživanje, ali i otvara poslovnu priliku.

Sve češće se kuće na Fruškoj gori, pogotovo kada su bogato opremljene, kao što je ova, iznajmljuju grupama koje žele u prirodi da proslave neki važan datum ili pak kompanijama koje u nju dovode radnike da se malo opuste od svakodnevnih obaveza.

Bilo kako bilo, možete sami da birate, da li ćete u njoj vreme provoditi sa porodicom i prijateljima ili ćete je iskoristiti da zaradite dobre novce. Postoji i treća opcija, a to je da načinite oba koraka. Kuća od 156 kvadratnih metara, koja je oglašena na prodaju na sajtu NS-group nekretnine, nalazi se na placu od 4.171 kvadrata.

Na donjem spratu nalazi se dnevna soba iz koje se direktno izlazite u dvorište u kojem vas čeka bazen. Tu je i kuhinja, toalet, a sa druge strane prostorije su stepenice koje vas na sprat, gde su spavaće sobe.

Prostor je prilično prostran, te pruža mogućnost da se uredi na kreativan način.

Premda sama kuća izgleda kao da je namenjena apsolutnom uživanju, bogatstvo se krije na prostoru ispred kuće, prenosi novosadski 021.rs. Tu je, pre svega, bazen na uređenoj bašti čijem je uređenju posvećeno mnogo pažnje. Možete da koristite ležaljku kraj bazena ili pak na onoj koja je prikačena za jedno od drveća na ovom placu.

Prostor za automobile je takođe rezervisan i tu je odmah i mesto na kojem možete da pripremate kvalitetan roštil.  Za druženje u letnjim danima tu je terasa na kojoj mogu da smeste stolovi, a u kaminu se potpali vatra koja može da greje ili na kojoj možete da pripremate ukusnu večeru.

Nekretnina je uknjižena, grejanje je centralno na gas, a pristup objektu je asfaltiran. Kuća ima kablovsku, internet, klimu, video nadzor, sprovedene struju i vodovod…

Kao posebno atraktivnu lokaciju, sagovornici Telegraf Biznisa i ranije su izdvajali vojvođanski biser - Frušku Goru.

Uživanje u pogledu na Dunav, degustacija karlovačkih vina i šetnja stazama zdravlja, samo su neki od razloga zbog kojih naši građani, ali i stranci, rado posećuju planinu visoku 539 metara.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gandra

    19. novembar 2021 | 17:34

    Dva meseca u godini upropaste smrdibube, ima ih ko u horor filmovima. Kad idem u moju vikendaju, moram da sacekam leto da bi ih ocistio, i na kraju moram ranije da zavrsim sezonu jer je najezda. Pakao, toga nije bilo pre 5 6 godina

  • Jvhj

    19. novembar 2021 | 18:21

    Ovo je za vikend oprašivanje. Kažem sektarenje. Kako crno poslovanje.

  • Beograd

    19. novembar 2021 | 17:39

    Ko je vlasnik?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>