Gde u Srbiji možete naći kvadrat za 270, ali i za preko 1.000 evra? "Stanogradnja nam cveta"

Iako rast možda nije drastičan, konkretno u ovom mestu, prognoze govore da će se trend skoka cena nekretnina u Srbiji nastaviti

Komentari

 • Aca

  Ko kupuje samo kvadrat?

  0
  0

  Podelite komentar

 • Dionis

  Senta, ljudi. Senta. Gradic miran, centar pokraj Tise, fin, multikulturalan grad, a kvadrat kosta od 300-400e (starogradnja).

  2
  1

  Podelite komentar

  • Lazar

   @Dionis

   Senta je grad duhova ,ni traga od grada koji je nekad bila. Kuće sa imanjima se odavno prodaju za sitne pare ali džabe kad tu nema ni ljudi a kamoli posla.

   2
   0

   Podelite komentar

 • Pa da

  Zato mnogi zive od socijale i na ulicama

  7
  1

  Podelite komentar

 • I ja ne razumem

  Tačno je da se potražnja stanova u Zrenjaninu povećala, iz Solisa to potvrdjuju. NE znam zašto, Zrenjanin nema vodu za piće, zagadjeno je, svi hoće u Begrad ili Novi Sad. Verovatno je razlog Linglong i ostale investicije, oni povlače radnu snagu, ako neće naši onda će stranci da rade. Kojima će naravno da traže mesto za stanovanje.

  7
  0

  Podelite komentar

 • Ne razumem

  Ko kupuje te silne stanove kad je većina složna da smo siromašni i nemamo 'leba da jedemo, i opet i pored kredita za stan voze se i neka kola, špartamo i domaći i strani turizam kako bre? Pa nemoguće da su svi mafija i bave se ne znam ti kakvim poslovima. Hiljadama stanova se pravi i sve se proda, rast cena gradnje i skuplji kvadrat ne utiče na kupce. Kako bre?

  36
  0

  Podelite komentar

  • 🤨

   @Ne razumem

   Svaki dan u većini novina bombarduju sa ovakvim netačnim informacijama.Ako je sve tako,nema potrebe da ih reklamirate,nego stala prodaja pa ajde da guramo priču kako će cens ići još više gore.Nafam se da će te bar ovaj komentar objaviti.

   15
   1

   Podelite komentar

  • XNXX

   @Ne razumem

   Te silne stanove kupuju nasi, koji prodaju svoje zemljiste po jugu Srbije siptarima! Svi hoce u bg-u, Novom Sadu, Pancevu i ostalim velikim gradovima, pa za jedno 60 godina, bice siptari vecina na jugu Srbije!!!

   4
   1

   Podelite komentar

Google preporuke