Da vam se zavrti u glavi od cifre: Stan na Vračaru izdaju za 10.000 evra

Samo terasa ima 40 kvadrata, dakle, kao prosečan stan

Komentari

 • Mirjana

  Upravo orodala stan na Vracaru,u blizini Hrama.Da mi ati neko ne bih tamo zivela a iz Beograda sam,Zvezdara,Crveni krst.Uzivajte ,ko vi Vracar.

  2
  0

  Podelite komentar

 • Kirija

  Treba povecati zakup na 31 450 eura,za pola meseca.

  0
  0

  Podelite komentar

 • Ja

  Pre bih kupila stan.. Ko ima da izdvoji 10.000,00 eur mesecno, ima i da priušti i kupi sebi takvu nekretninu. A takvu nekretninu, ako izdvaja svotu kirije, može da kupi za 5 godina.

  17
  3

  Podelite komentar

  • Natasa

   @Ja

   Kiriju za ovakve stanove ne plaćaju fizička već pravna lica. Ima mnogo sranih firmi koje u Srbiju šalju svoje direktore da vode kompanije ili pojedine sektore (finansije, prodaja, proizvodnja, R&D...). Radim u stranoj privatnoj firmi, to nije multinacionalna kompanija, neka korporacija već privatna strana firma sa vlasnicima iz inostranstva pa naši direktori iz inostranstva imaju stanove koje im firma plaća od 3 do 5 hiljade evra mesečno, neki su tu sami a neki (u skupljim i većim stanovima i kućama) sa porodicama, deca se školuju u privatnim školama a školarinu za tu decu takođe plaća firma. To su troškovi relokacije zaposlenih koje snosi kompanija. E sad, ako je takva situacija u privatnoj firmi za koju niko nije čuo (sem ljudi iz branše) šta mislite šta se nudi direktorima u NIS-u, Tigar tyres, Philip Morris, Delhaize, Coca-cola, Microsoft, Robert Bosch...U Beogradu živi puno stranaca koji imaju top pozicije i plate, to je realnost.

   27
   2

   Podelite komentar

 • Vukodlak

  Da li je taj stan uknjizen ,i d li placa porez na ovaj luksuz?????

  22
  4

  Podelite komentar

 • No Mercy

  Ne radi se o tome,da li stan vredi toliko novca,nego ko može da izdvoji tolike pare.Prestiž je u pitanju.A u Bg.ništa ne vredi toliko..

  25
  3

  Podelite komentar

 • Rony

  Kvalitet života u Bg je ravno nuli

  27
  7

  Podelite komentar

  • Vukodlak

   @Rony

   Koliko znas toliko i lupetas. Ocito da nisi nikada ni bio u BELGRAD-u.

   4
   4

   Podelite komentar

  • Mama

   @Rony

   A sta ti tražiš u Beogradu?

   0
   1

   Podelite komentar

Google preporuke